Rapid și-a inaugurat recent noul stadion, iar clubul speră ca arena să aducă bani frumoși în conturi. Stadionul este în administrarea Clubului Sportiv Rapid, care încearcă să copieze un model devenit regular în străinătate, și anume să vândă unui sponsor denumirea arenei.
Președintele Clubului Sportiv, Bogdan Vasiliu, a anunțat recent că se așteaptă oferte de la companiile interesate, iar până la finalul acestei luni se speră încheierea unui acord. De asemenea, CS Rapid speră să atragă și evenimente non-sportive pe stadion, care să aducă venituri suplimentare.
"Ofertele se pot depune până la sfârșitul lunii iulie și tot atunci se va lua și decizia referitoare la firma câștigătoare.Suntem în discuții avansate cu diverși producători de mari evenimente pe care încercăm să-i aducem pe Giulești să facă un concert sau un festival, în funcție de necesitățile lor", a declarat Bogdan Vasiliu.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
IERI LA 20:45

Sala Rapid va deveni una mai modernă

Pe lângă stadion, CS Rapid va avea și o sală polivalentă mai modernă. Din păcate, numărul de locuri va fi la fel de mic, dar oficialii clubului au în plan să realizeze un proiect pentru construirea unei arene de ultimă generație.
"Sala va fi gata până la primul meci Cu CSM-ul (la hanbal). Vor fi modificări importante, cred că toți suporterii rapidiști vor fi plăcut impresionați când vor intra în sală. Deocamdată nu este posibil să mărim capacitatea, dar ne dorim ca în anii următori să depunem un proiect astfel încât să putem construi o nouă sală", a completat Bogdan Vasiliu.
Din păcate, echipa de hanbal feminin nu va putea juca meciurile din Champions League în Sala Rapid. Campioana României va împărți Sala Polivalentă din București cu CSM București și cu formația masculină de la Dinamo, care vor juca de asemenea în grupele Champions League.
În plus, președintele CS Rapid a confirmat că baza ProRapid a revenit în administrația clubului: "Ne bucurăm că baza Pro Rapid a revenit clubului nostru. Vrem și acolo să aducem un standard ridicat de calitate și de a o reda publicului și suporterilor rapidiști".
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23
Ligue 1
Cu Rareș Ilie la psiholog: Secretele puștiului de 19 ani, un fotbalist cum nu mai există în România
01/08/2022 LA 14:49