Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid transferă de la CFR! A treia mutare, vara aceasta, pe traseul "Cluj-Giulești"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/07/2022 la 14:19 GMT+3

Sezonul 2022/2023 al Superligii a început, însă cluburile din România continuă să își întărească loturile prin transferuri. Rapid București a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic (28 de ani), însă rămâne de văzut dacă atacantul va veni în Giulești. Rapid i-a propus un salariu de 10.000 de euro pe sezon, mult sub cel pe care croatul îl are la campioana României.

Rapid a câștigat 1-0 cu FC Argeș

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, are probleme mari de lot, după ce trei jucători au ieșit accidentați în prima repriză a meciului cu CFR Cluj. Pentru Rapid urmează o perioadă foarte complicată. Duminică, 24 iulie, formația lui Mutu are derby cu FCSB, în timp ce o săptămână mai târziu, Rapid are un alt meci greu împotriva Universității Craiova.

Rapid s-a înțeles cu CFR pentru Marko Dugandzic

Rapid i-a transferat deja în această vară pe Valentin Costache (23 de ani) și Florin Ștefan (26 de ani), de la CFR Cluj. Mutarea lui Dugandzic ar fi a treia tranzacție din actuala perioadă de mercato pe ruta CFR – Rapid. Totuși, salariul oferit de "alb-vișinii" este mult sub pretențiile atacantului croat. Astfel, deși părțile s-au înțeles pentru suma de 400.000 de euro pentru transfer, rămâne ca și jucătorul să își dea acordul pentru mutare.
Marko Dugandzic câștigă la CFR 20.000 de euro lunar, iar echipa bucureșteană i-a propus un salariu de doar 10.000 de euro pe lună. Mai mult decât atât, jucătorul în vârstă de 28 de ani are de recuperat restanțe salariale de la campioana României. Conform gsp.ro, Rapidul este așteptată să crească oferta pentru jucător, din cauza lipsei de timp și a problemelor din lot.
Citește și:

Rapid, acord cu un fotbalist francez

Rapid a pierdut în primul meci al sezonului, scor 1-0 cu CFR Cluj, iar pentru bucureșteni urmează derby-ul cu FCSB. Echipa antrenată de Adrian Mutu este foarte aproape de a realiza transferul jucătorului francez, Jayson Papeau (26 de ani). Cotat la 250.000 de euro conform Transfermarkt, Jayson Papeau joacă în Polonia, la Warta Poznan și poate evolua atât în banda stângă, cât și în spatele atacantului sau în banda dreaptă.
Fotbalistul francez este așteptat la București azi, pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul. Sezonul trecut, extrema franceză a evoluat în 26 de partide pentru Warta Poznan, în prima ligă a Poloniei și a oferit două pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo