Rapid a oprit la 7 serie victoriilor consecutive sub conducerea lui Adrian Mutu. Giuleștenii au remizat fără goluri la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște, rezultat care menține echipa bucureșteană pe prima poziție în play-out.
Prima repriză a fost una modestă, ocaziile cu adevărat importante lipsind la cele două porți. Rapid a avut o posesie mai bună, dar nu a tras nici măcar o dată pe spațiul porții adverse. Gazdele au făcut-o de două ori, dar de fiecare dată Horațiu Moldovan a reținut fără prea mari emoții.
Cele mai fiebinți faze au fost când cele două formații a cerut câte un penalty, dar arbitrul Horațiu Feșnic a nu a fost impresionat și la cabine s-a intrat cu tabela nemodificată.
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
IERI LA 15:02

Chindia - Rapid 0-0 | Giuleștenii rămân primii în play-out

În partea secundă echipa lui Mutu a ieșit mai motivată pe teren, iar presiunea în jumătatea adversă a fost constantă, dar fără urmări. Câteva șuturi modeste și câteva faze fixe au fost singurele momente în care defensiva Chindiei a avut cu adevărat emoții. Finalul a aparținut tot giuleștenilor, dar aceștia nu au găsit drumul spre gol și s-a terminat 0-0.
În urma acestei remize, Rapid rămâne pe primul loc în play-out, dar FC Botoșani s-ar putea apropia la un singur punct de formația lui Mutu, dacă se va impune în deplasarea de la Mioveni. În ultimele două etape, giuleștenii vor juca acasă cu U Craiova 1948 și în deplasare cu CS Mioveni.
De partea cealaltă, Chindia a cam pierdut orice șansă la salvarea directă de la retrogradare. Târgoviștenii sunt primii sub linie, la 5 puncte de Mioveni. În ultimele două runde, formația lui Săndoi va juca în deplasare cu Sepsi și acasă cu Gaz Metan.
https://i.eurosport.com/2022/04/26/3362450.jpg
Romanian Liga I
Două echipe din play-out-ul Ligii 1 ar putea ajunge în cupele europene! Scenariul incredibil
13/05/2022 LA 09:24
Romanian Liga I
Rapid-FC U Craiova 1948 2-3 | Craiova câștigă în minutul 90+5 partida din Giulești
09/05/2022 LA 19:48