Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, prima sincopă la cârma Rapidului! Giuleștenii, remiză albă în deplasarea cu Chindia

Nicu Savin

Publicat 29/04/2022 la 22:26 GMT+3

Rapid a remizat în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 0-0. Echipa lui Mutu a controlat în mare partida, în special în repriza secundă, dar nu a găsit drumul spre gol. Acest rezultat păstrează însă echipa lui Adrian Mutu pe prima poziție în play-out-ul Ligii 1.

Adrian Mutu, într-o partidă de la Euro U21

Credit imagine: Eurosport

Rapid a oprit la 7 serie victoriilor consecutive sub conducerea lui Adrian Mutu. Giuleștenii au remizat fără goluri la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște, rezultat care menține echipa bucureșteană pe prima poziție în play-out.
Prima repriză a fost una modestă, ocaziile cu adevărat importante lipsind la cele două porți. Rapid a avut o posesie mai bună, dar nu a tras nici măcar o dată pe spațiul porții adverse. Gazdele au făcut-o de două ori, dar de fiecare dată Horațiu Moldovan a reținut fără prea mari emoții.
Cele mai fiebinți faze au fost când cele două formații a cerut câte un penalty, dar arbitrul Horațiu Feșnic a nu a fost impresionat și la cabine s-a intrat cu tabela nemodificată.

Chindia - Rapid 0-0 | Giuleștenii rămân primii în play-out

În partea secundă echipa lui Mutu a ieșit mai motivată pe teren, iar presiunea în jumătatea adversă a fost constantă, dar fără urmări. Câteva șuturi modeste și câteva faze fixe au fost singurele momente în care defensiva Chindiei a avut cu adevărat emoții. Finalul a aparținut tot giuleștenilor, dar aceștia nu au găsit drumul spre gol și s-a terminat 0-0.
În urma acestei remize, Rapid rămâne pe primul loc în play-out, dar FC Botoșani s-ar putea apropia la un singur punct de formația lui Mutu, dacă se va impune în deplasarea de la Mioveni. În ultimele două etape, giuleștenii vor juca acasă cu U Craiova 1948 și în deplasare cu CS Mioveni.
De partea cealaltă, Chindia a cam pierdut orice șansă la salvarea directă de la retrogradare. Târgoviștenii sunt primii sub linie, la 5 puncte de Mioveni. În ultimele două runde, formația lui Săndoi va juca în deplasare cu Sepsi și acasă cu Gaz Metan.
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo