Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Paul Anton are şanse mari să continue în Stefan cel Mare

Romeo Ene

Publicat 18/08/2021 la 20:38 GMT+3

Paul Anton şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, ţinând cont că are mai multe salarii de primit de la Dinamo, însă FRF i l-a respins, iar jucătorul este în continuare sub contract cu "câinii".

Paul Anton a marcat ambele goluri prin care Dinamo a învins-o pe Hermannstadt. Sursa foto: Mediafax

Credit imagine: Eurosport

Agentul său, Lucian Marinescu, anunţa în urmă cu câteva zile faptul că jucătorul nu va continua în Ştefan cel Mare şi va face recurs la decizia nefavorabilă pe care a primit-o, însă Iuliu Mureşan, conducătorul lui Dinamo, a făcut astăzi un anunţ surprinzător.
Mijlocaşul de naţională are şanse bune de a continua la Dinamo, antrenându-se normal în ultima perioadă, fiind aşteptat pe gazon la partida cu Farul de vineri.

Iuliu Mureşan, încrezător că Anton va rămâne la Dinamo: "Avem mare nevoie"

Conducătorul echipei din Ştefan cel Mare a anunţat că Anton s-a antrenat alături de restul coechipierilor astăzi şi speră să revină pe teren cât mai curând: "Mă întorc de la Săftica, de la antrenament. Mă bucur că Paul Anton s-a antrenat normal, cu ceilalți coechipieri, a făcut tot antrenamentul, a intrat și la joc. Sper să îl putem folosi cât mai repede, pentru că aduce un echilibru echipei".
"Este unul dintre cei mai valoroși jucători ai lui Dinamo și avem mare nevoie de el. Și de evoluțiile lui, și ca exemplul de profesionalism pentru jucătorii tineri din lot. E un jucător bun și un caracter frumos, avem nevoie de el", a spus Mureşan, pentru Sport.ro.
După primele 5 etape, Dinamo se află pe locul 8, cu 6 puncte, având 2 victorii şi 3 înfrângeri. Cu o medie de vârstă de doar 21 de ani, "câinii" au cel mai tânăr lot din Liga 1. Anton a evoluat în prima etapă pentru Dinamo, în partida câştigată cu Voluntari, scor 3-2. Trupa lui Dario Bonetti a suferit în această etapă prima înfrângere de pe teren propriu, 0-1 cu Mioveni.
"Anton e un jucător esențial și ar ordona jocul. I-ar liniști pe jucători. Ne-ar ajuta foarte mult. Dacă Anton nu e în teren și Sorescu nu e în formă, echipă suferă. Am vorbit aseară cu Anton. I-am zis că, indiferent ce se va întâmpla la Comisii, mi-aș dori să mai joace două meciuri, în care să se vadă dorința lui și pe care să le câștigăm. Toți jucătorii îl caută pe Anton pe teren. E un jucător esențial", a mai spus Mureșan pentru Fanatik.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo