După o lungă bătălie privind dreptul de folosire a numelui "Ion Oblemenco" pentru noul stadion din Craiova, se pare că a venit și verdictul. Clubul patronat de Mihai Rotaru, CS U Craiova, susține că a obținut dreptul exclusiv de a folosi acest nume, punând capăt triumfător disputei cu echipa lui Adrian Mititelu.

Anunțul momentului în "Războiul Olteniei" dintre U Craiova 1948 și CS U Craiova

Romanian Liga I
Mihai Rotaru anunță obiectivul echipei după plecarea lui Mirel Rădoi
ACUM 19 ORE
"𝐒𝐓𝐀𝐃𝐈𝐎𝐍𝐔𝐋 „𝐈𝐎𝐍 𝐎𝐁𝐋𝐄𝐌𝐄𝐍𝐂𝐎”, CASA ȘTIINȚEI PENTRU TOTDEAUNA!
Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca „Ion Oblemencoׅ“ pentru arena din Bănie, atunci când Știința este echipa gazdă. Familia legendarului „Tunar“ a încredințat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii „Campioanei Unei Mari Iubiri“ pentru toate competițiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova.
Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al „leilor“ de pe „Ion Oblemenco”!
„Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Științei!“ - Clara Oblemenco
Diseară luptăm pentru voi în #VulcanulDePeOblemenco. Cu toții la meci!", se arată în comunicatul oltenilor.
Stadionul din Craiova are 30.983 de locuri și a costat 60 de milioane de euro. Primul meci oficial a avut loc pe 18 noiembrie 2017, când CS U Craiova a întâlnit Juventus București. Derby-ul dintre U Craiova 1948 și CS U Craiova este programat duminică, pe 3 octombrie, în etapa cu numărul 11 din Liga 1, de la ora 21. Înaintea super-duelului din weekend, trupa lui Rotaru ocupă locul 10, cu 13 puncte după 9 etape, iar U Craiova 1948 e pe locul 13, cu 9 puncte după 10 etape.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
IERI LA 21:51
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
IERI LA 15:21