CFR Cluj a fost scena unor evenimente care nu au făcut deloc cinste campioanei României din ultimii 4 ani. Rezultatele slabe din cupele europene i-au determinat pe șefii clubului să-l demită pe Marius Șumudică imediat după returul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, dar lucrurile nu au avut o desfășurare normală în asemenea situații.
O bătaie generală a unor oficiali după meciul cu sârbii și mai apoi scenele cu Șumudică și jucătorii care nu au fost lăsați să intre în baza de antrenament a 2-a zi au ajuns în presa internațională și toată lumea a căzut de acord că imaginea CFR-ului și a fostbalului românesc a avut de suferit.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM O ZI

Răzvan Burleanu:" Îmi doresc să am un dialog cu reprezentanții clubului CFR"

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut și el o poziție oficială despre evenimentele petrecute la CFR săptămâna trecută. Șeful fotbalului românesc este de părere că în astfel de situații este necesară mai multă atenție pentru ca imaginea fotbalului să nu fie afectată. În plus, Burleanu a spus că și-ar dori să aibă un dialog cu oficialii CFR-ului pe această temă.
"Nu am alte informații decât cele pe care le aveți dumneavoastră. Îmi doresc să am un dialog cu reprezentanții clubului CFR după meciurile echipei naționale. Îmi doresc ca pe viitor să nu mai avem asemenea incidente. Aş recomanda cluburilor şi antrenorilor să fie mult mai ateţi la rezilierea unui contract.
Pentru că rezilierea unui contract face parte din activitatea noastră. De ce spun aceste lucruri? Când apare o astfel de situaţie imaginea clubului şi a fotbalului în general are de suferit", a spus Burleanu, citat de digisport.ro.
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
IERI LA 10:46
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50