Adus de la Gaz Metan Mediaș în această iarnă, Răzvan Grădinaru a oferit un interviu pentru Playsport în care, precum foștii săi colegi, l-a criticat pe Dusan Uhrin pentru felul în care a pregătit partidele.
Mijlocașul de 26 de ani a reușit "performanța" de a retrograda cu două echipe în acest sezon. A evoluat în prima parte a sezonului la Gaz Metan Mediaș, iar ulterior la Dinamo.
Nu a jucat în primul meci de baraj împotriva Universității Cluj din cauza unui cartonaș roșu pe care l-a primit după fluierul final al arbitrului, în meciul dintre Botoșani și Dinamo.
Romanian Liga I
România, pe "lista neagră" a FIFPro: "Șanse nule de a obține compensații"
ACUM O ZI
Grădinaru nu este primul jucător care pleacă de la Dinamo. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi zilele trecute, iar Gabriel Torje a mers la Farul Constanța. Plecările de jucători vor continua în Ștefan cel Mare, care mai mult ca sigur, va scăpa de toți jucătorii cu salarii mari, cu experiență, care au adus clubul în cel mai rușinos punct din istorie.
"Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. Ei (n.r. – Dinamo) ar dori să renunț la toți banii, eu aș vrea să primesc măcar o lună din trei. Trebuie să cădem de acord. Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga a 2-a și nici nu am discutat de acest aspect.
Eu cred că am avut o echipă bună, nu una de retrogradare. Au fost anumite schimbări și probleme care, cred eu, au apăsat jucătorii. Noi am avut un lot bun. Au fost probleme financiare anul acesta la Dinamo, la Gaz Metan și Clinceni și până nu se va rezolva acest aspect, va fi foarte dificil."

Stoican, antrenorul iubit de majoritatea jucătorilor lui Dinamo

Mijlocașul a repetat aceeași poezie spusă de colegii săi, faptul că schimbarea lui Flavius Stoican a reprezentat o greșeală. De asemenea, el nu s-a ferit să-l critice pe Dusan Uhrin pentru felul în care a pregătit-o pe Dinamo. Cehul l-a utilizat pe Grădinaru mai mult în postura de fundaș dreapta, deși poziția de bază a acestuia este cea de mijlocaș lateral: "Flavius reușise să ne unească, chiar dacă rezultatele nu erau pozitive. Abia veniserăm și noi de la Mediaș, mai transferaseră și alți jucători la momentul respectiv. Gândiți-vă că Flavius, cât timp l-am prins și eu, a creat o atmosferă bună, ne-a unit și eram o familie. Din ce-am înțeles, cei din DDB au hotărât schimbarea lui.
După ce a venit domnul Uhrin, lucrurile s-au schimbat. Eu n-am nimic cu dânsul, dar mulți jucători l-au prins aici și anul trecut și erau nemulțumiți. Când ai multe nemulțumiri în echipă, e greu să lucrezi. El voia să facă ceva, jucătorii altceva. Nu s-a acomodat cu jucătorii din vestiarul lui Dinamo. Au fost vreo 6-7 partide în care jucătorii erau folosiți pe alt post decât cel de bază dar, repet, când a fost schimbat Flavius, totul s-a dat înapoi. Flavius Stoican reușise să ne unească pe toți în același grup."
Jucătorul de 26 de ani se gândește la viitor, iar prioritar pentru el este un transfer în străinătate: "În momentul de față aștept. Am niște discuții în România, dar aștept să reziliez contractul cu Dinamo. Prioritar ar fi un transfer afară, dar aștept, să vedem, nu știu nimic sigur", a spus unul dintre jucătorii care au retrogradat cu Dinamo, pentru Playsport.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
03/07/2022 LA 05:10
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
02/07/2022 LA 11:31