Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Zăvăleanu a anunțat viitorul lui Stoican la Dinamo. Ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan

Romeo Ene

Publicat 14/02/2022 la 14:07 GMT+2

Flavius Stoican a obținut primul punct pe banca lui Dinamo în deplasarea de la Arad, scor 0-0 cu UTA, la capătul unui meci în care dinamoviștii au evoluat și cu 2 jucători mai puțin.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Chiar și așa, Dinamo are un parcurs slab cu Stoican pe bancă, echipa primind 15 goluri în 5 meciuri și reușind să înscrie de două ori, astfel s-a discutat în ultima vreme despre o eventuală a demitere a tehnicianului de 45 de ani.
S-a vehiculat după meciul pierdut cu Universitatea Craiova faptul că partida cu UTA Arad va fi ultimul meci al lui Stoican pe banca dinamoviștilor, ținând cont de faptul că timpul era foarte scurt între cele două meciuri.
Punctul obținut de "câini" a fost primul în deplasare din acest sezon. De altfel, a fost și primul meci pe teren străin în care Dinamo nu a primit gol. De remarcat faptul că Dinamo a evoluat cu un om mai puțin din minutul 42, atunci când Marco Ehmann a fost eliminat, și cu 2 oameni în minus din minutul 78, atunci când Alexandru Răuță a fost și el al doilea cartonaș galben.
CITEȘTE ȘI.

Viitorul lui Stoican la Dinamo, decis. Mureșan rămâne pe poziții

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a clarificat situațiile lui Stoican și Mureșan, după punctul obținut de Dinamo la Arad. Dinamo a obținut doar 13 puncte după 26 de etape și se află pe locul 15, direct retrogradabil, cu 4 etape înainte de terminarea sezonului regular
"Situația lui Stoican e simplă. Niciodată nu s-a pus problema plecării lui. Nu poți schimba un antrenor după doar 4 etape, efectiv nu are timp să-și expună ideile. Așadar, Stoican are toată susținerea noastră. Domnul Mureșan nu ține de scaun. A spus că dacă se consideră că plecarea sa ar face bine clubului, nu ar ezita. Din câte știu eu, nu s-a problema demisiei până acum, cum s-a scris în presă. Atât Stoican, cât și Mureșan, rămân la Dinamo", a spus Zăvăleanu, conform www.digisport.ro.
UTA a avut două bare, prin brazilianul Roger (64) şi în minutele adiţionale, când francezul Balthazar Pierret a respins în bara propriei porţi (90+3).
Dinamo venea după şase înfrângeri consecutive şi după ce pierduse acasă cu 1-6 meciul cu Universitatea Craiova. UTA are o victorie şi trei egaluri în ultimele patru etape. Scorul a fost egal şi în tur, 2-2.
Deși dinamoviștii au parte de un lot total schimbat față de sfârșitul anului trecut, rezultatele sunt aceleași, iar retrogradarea reprezintă o reală amenințare. Mai mult decât atât, liderii DDB s-ar fi săturat de Flavius Stoican și au luat legătura cu Dusan Uhrin, pentru a prelua postul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo