Dinamo caută în continuare soluții pentru a ieși din situația dificilă în care se află. Echipa se luptă pentru evitarea retrogradării și are probleme financiare, dar oficialii clubului nu se dau bătuți și caută în soluții pentru a putea salva echipa.
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la FC Dinamo, a vorbit la Radio Dinamo1948 despre ideea unei uniri între FC și CS Dinamo. Zăvăleanu își dorește ca lucrurile să se îndrepte în această direcție, fiind de părere că cei de la Clubul Sportiv reprezintă un partener puternic.
”Vreau să ne îndreptăm în această direcție. Spre un singur Dinamo, soluția e să unim toți dinamoviștii, nu e bună această împărțire, această disipare. În Clubul Sportiv avem un partener, un partener puternic”, a spus Răzvan Zăvăleanu.
Romanian Liga I
Cornel Dinu o pune la zid pe CFR, după al 5-lea titlu la rând: "Au dovedit un cinism de neacceptat"
ACUM O ORĂ
Citește și:

Echipa a doua a lui Dinamo, aproape de a fi preluată de către un investitor

Administratorul judiciar al clubului a vorbit și despre discuțiile pe care le poartă cu mai mulți investitori, atât pentru prima echipă, cât și pentru echipa a doua. Transferul lui Deian Sorescu în Polonia, la Racow, a ajutat clubul să plătească mai multe datorii, oferind o gură de aer pentru oficialii dinamoviști.
"Avem nevoie, cât mai repede, să aducem un investitor. E nevoie și pentru a putea evolua, anul viitor, fără emoții în Liga 1.
Din suma pe care am încasat-o pe Deian Sorescu a trebuit să acoperim unele datorii. Au fost discuții cu potențiali investitori, unii s-au retras, cu alții continuăm procesul.
La fel, avem discuții cu cineva care să preia echipa a doua, iar dacă acest mare suporter dinamovist o să accepte, atunci o să putem să continuăm și la anul cu Dinamo 2", a mai spus Zăvăleanu pentru Radio Dinamo.
Dinamo se află în acest moment pe locul 15, cu 16 puncte, pe un loc direct retrogradabil. În ultimele două partide din Liga 1, echipa lui Flavius Stoican a reușit să lege două rezultate pozitive, un egal la Arad, cu UTA (0-0), dar și o victorie cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu (4-0).
După ce se vor înjumătăți punctele în playout, dinamoviștii speră să profite și de situația prin care trece echipa din Mediaș, care se confruntă cu mari probleme financiare. Mai mult de atât, Dinamo s-a întărit cu trei jucători de la Gaz Metan: Răzvan Grădinaru, De Moura și Vlad Morar, dar îl dorește și pe Christian Irobiso, cel care încă se află sub contract cu medieșenii.
Sâmbătă seară, în cadrul etapei cu numărul 28, Dinamo va juca împotriva Rapidului, pe Arena Națională.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu e ferm convins: FCSB a pierdut titlul din cauza unui singur om
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Rapid pierde la Miovieni, iar Sepsi și Botoșani termină pe primele două locuri din play-out
ACUM 13 ORE