Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Gabi Torje după ce a marcat un gol de generic în Dinamo – Rapid. Și-a asumat vina la golul adversarei

Andrei Nicolae

Actualizat 23/10/2021 la 23:21 GMT+3

Căpitanul echipei Dinamo nu s-a bucurat pe deplin de reușita lui, având în vedere că partida s-a încheiat 1-1. Oaspeții au egalat în prelungiri.

Gabriel Torje. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dinamo București a jucat mai bine în derby-ul cu Rapid București, în etapa a 13-a din Liga 1, da a ajuns la 10 partide consecutive fără victorie în campionat. Astfel, continuă să se regăsească pe un loc retrogradabil.
Cele două goluri au venit în urma unor execuții superbe. Gabriel Torje a trimis o bombă de la 20 de metri și a deschis scorul în minutul 55. Nicolae Carnat a egalat în minutul 91, cu un șut plasat, mingea aterizând direct în vinclu.

Reacția lui Gabi Torje după ce a marcat un gol de generic în Dinamo – Rapid

Gabriel Torje a fost și căpitanul echipei Dinamo în acest derby. El și-a asumat o greșeală la golul egalizator marcat de Rapid.
"În a doua repriză, am cedat puțin teren după gol, a fost greu să rezistăm, am făcut greșeli, chiar și eu la ultima fază! Puteam să dau minge lungă, chiar am vorbit cu Rednic după meci, mi-a explicat ce trebuia să fac. A fost o decizie de moment, îmi pare rău pentru că am muncit mult.
Din nou o execuție de generic ne face să nu plecăm fericiți acasă. Nu contează că am marcat, preferam să fie un autogol și să batem", a concluzionat Gabriel Torje, potrivit Digi Sport.
Nu contează cine e căpitan, dacă port sau nu banderola. Trebuie să încercăm să salvăm acest club, să adunăm puncte și să nu avem emoții pe finalul campionatului.
Spre finalul primei reprize, Alexandru Răuță s-a așezat pe gazon și a solicitat îngrijiri medicale, având probleme cu respirația. Ambulanța a intrat imediat pe teren, iar medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo. După câteva minute, dinamovistul a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen. Fotbalistului i s-a făcut un test Covid-19 rapid, care a ieşit negativ, iar în timpul reprizei secunde a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.
"Am văzut ce s-a întâmplat cu Răuță, avea pulsul foarte ridicat, dar este bine acum, îl așteptăm la antrenamente, este un jucător exponențial pentru echipa noastră", a mai spus Gabriel Torje.
Cele două formații și-au păstrat locurile în clasament după acest joc. Dinamo a rămas pe locul 15, având 8 puncte. Rapid este în zona play-off, cu 22 de puncte (locul 6).
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo