Dinamo a obținut prima sa victorie în era Rednic contra Chinidei și se părea că liniștea va reveni la clubul din Ștefan cel Mare. Lucrurile au mers foarte bine și în duelul cu CS Mioveni, însă numai până în prelungirile partidei. "Câinii" conduceau cu 1-0, dar Iliev a comis un penalty din care piteștenii au egalat.
Dinamo nu a putut obține nici măcar un punct, Mioveni înscriind golul victoriei în minutul 90+7, iar nervii s-au întins la maxim în tabăra alb-roșie. Fanii au luat foc și l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu, dar acel episod nu a fost totul.
Conform gsp.ro, lucrurile au degenerat și la vestiare. Sursa citată notează că Rednic l-a criticat aspru pe Iliev pentru greșeala de la penalty, iar acesta nu a suportat și a răbufnit, amenințând că va pleca de la echipă.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Rednic nu a acceptat o asemenea atitudine și l-ar fi exclus deja din lot pe bulgar, astfel că Eșanu va apăra cel mai probabil în ultima partidă din acest an, contra Farului.
Plamen Iliev a venit la Dinamo la începutul lui septembrie din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Ludogorets. Bulgarul i-a luat fața lui Eșanu pentru postul de titular și a fost folosit în 10 partide, încasând 19 goluri. Eroarea din meciul cu Mioveni nu a fost prima de acest gen, goakeeperul de 30 de ani comițând penalty și în meciul dontra Chindiei, dar atunci Dinamo a scăpat teafără, deoarece Popa a ratat.
Citește și:

Mircea Rednic și-a criticat dur jucătorii după meciul cu Mioveni

La finalul partidei de joi, Rednic a fost extrem de vehement la adresa jucătorilor săi, referindu-se în mod special la Iliev.
"Aici a fost o greșeală individuală. Nu ai voie să faci așa ceva. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Târgoviște. Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluții. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine știe ce ocazii.
Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.
Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41