Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rednic continuă curățenia la Dinamo! Un nou jucător, exlus din lot, după ce a răbufnit în vestiar

Nicu Savin

Publicat 17/12/2021 la 20:11 GMT+2

Dinamo continuă să stea pe un butoi cu pulbere cu fiecare zi care trece. Îngrângerea din prelungiri de la Mioveni a creat o nouă stare de tensiune în cadrul echipei, iar Mircea Rednic l-ar fi exclus din lot pe portarul Plamen Iliev, care a avut un comportament necorespunzător în vestiar.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a obținut prima sa victorie în era Rednic contra Chinidei și se părea că liniștea va reveni la clubul din Ștefan cel Mare. Lucrurile au mers foarte bine și în duelul cu CS Mioveni, însă numai până în prelungirile partidei. "Câinii" conduceau cu 1-0, dar Iliev a comis un penalty din care piteștenii au egalat.
Dinamo nu a putut obține nici măcar un punct, Mioveni înscriind golul victoriei în minutul 90+7, iar nervii s-au întins la maxim în tabăra alb-roșie. Fanii au luat foc și l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu, dar acel episod nu a fost totul.
Conform gsp.ro, lucrurile au degenerat și la vestiare. Sursa citată notează că Rednic l-a criticat aspru pe Iliev pentru greșeala de la penalty, iar acesta nu a suportat și a răbufnit, amenințând că va pleca de la echipă.
Rednic nu a acceptat o asemenea atitudine și l-ar fi exclus deja din lot pe bulgar, astfel că Eșanu va apăra cel mai probabil în ultima partidă din acest an, contra Farului.
Plamen Iliev a venit la Dinamo la începutul lui septembrie din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Ludogorets. Bulgarul i-a luat fața lui Eșanu pentru postul de titular și a fost folosit în 10 partide, încasând 19 goluri. Eroarea din meciul cu Mioveni nu a fost prima de acest gen, goakeeperul de 30 de ani comițând penalty și în meciul dontra Chindiei, dar atunci Dinamo a scăpat teafără, deoarece Popa a ratat.
Citește și:

Mircea Rednic și-a criticat dur jucătorii după meciul cu Mioveni

La finalul partidei de joi, Rednic a fost extrem de vehement la adresa jucătorilor săi, referindu-se în mod special la Iliev.
"Aici a fost o greșeală individuală. Nu ai voie să faci așa ceva. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Târgoviște. Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluții. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine știe ce ocazii.
Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.
Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo