Mircea Rednic a devenit abia astăzi în mod oficial noul antrenor al lui Dinamo, deși înțelegerea fusese perfectată încă de acum 2 zile. Clubul din Ștefan cel Mare a avut oarecare dificultăți în a înregistra contractul, dar acum totul s-a rezolvat și Rednic va putea sta pe bancă la meciul cu UTA.
La prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Dinamo, Rednic a fost foarte deschis, abordând fără menajamente mai multe subiecte. "Puriul" a recunoscut că este cel mai greu moment în care el se întoarce la Dinamo, dar s-a arătat încrezător că poate avea rezultat cu jucătorii pe care îi va avea la dispoziție, folosindu-se de o ironie la adresa lui Dan Petrescu și Marius Șumudică.
"Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent!. Sper să fie de bun augur. Normal că, încep și eu acum ca Șumi <<nu e lotul meu>> sau ca Dan Petrescu, <<nu i-am pregătit eu>>. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!", a spus Rednic, citat de as.ro.
Romanian Liga I
Dinamo continuă campania de achiziții! Un fost jucător la FCSB va semna cu echipa lui Rednic
ACUM 4 MINUTE
Citește și:

Mircea Rednic, convins că va colabora bine cu Iuliu Mureșan

Reîntoarcerea lui Mircea Rednic la Dinamo a fost pusă în discuție încă de acum câteva săptămâni, dar în presă au apărut zvonuri că acesta nu ar fi dorit de Iuliu Mureșan, cei doi având o relație rece din perioada în care au colaborat la CFR Cluj.
Întrebat despre relația sa cu Mureșan, Rednic a dat asigurări că aceasta este una bună și că nu vor foi probleme din acest puncte de vedere: "Suntem în relaţii bune. Am rămas în relaţii bune, e un om cu experienţă, are rezultate foarte bune. Dinamo avea nevoie de un om ca domnul Mureşan. Şi suntem împreună, nu trebuie să fim împreună dacă vrem să reuşim? Nu cred că e cazul la nivelul ăsta de conducere şi de staff tehnic să fie vreo problemă. N-o să fie, vă spun".
Acesta este cel de-al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo după ce a mai pregătit echipa alb-roşie în perioadele iulie 2006 - septembrie 2007, iuie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 şi octombrie 2018 - iunie 2019. Cu el pe bancă, Dinamo a câștigat pentru ultima dată titlu în Liga 1, în 2007.
În cariera sa, Rednic a câştigat 5 trofee, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
24/10/2021 LA 07:20