Dinamo a reușit, în sfârșit, să obțină o nouă victorie în Liga 1, după o pauză de 133 de zile. "Câinii" au trecut la limită de Chindia, scor 1-0, după un meci în care oaspeții au ratat ocazii uriașe pe final, inclusiv un penalty.
Apărarea lui Dinamo a rezistat, iar după ultimul fluier al lui Hațegan a existat o mare descătușare în Ștefan cel Mare. Mircea Rednic a ținut să-și felicite jucătorii pentru atitudine și a recunoscut că protestele dure de la faza penalty-ului oaspeților au fost nefondate.
"E o victorie meritată, muncită. Am avut și noroc, ei au ratat un penalty. Țipam degeaba la penalty-ul lor, am protestat, dar de fapt a fost penalty, am văzut după. Brigadă de Champions League, ce vrei? Acum zâmbesc, că am câștigat. Vreau să-mi felicit jucătorii", a spus Rednic, citat de gsp.ro.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
Citește și:

Mircea Rednic, nemilos cu Steliano Filip și Cosmin Matei

Antrenorul dinamovist a făcut apoi un anunț care poate părea surprinzător. Mai exact, "Puriul" a declarat oficial că Steliano Filip și Cosmnin Matei nu vor mai face parte din lotul lui Dinamo atâta timp cât el va conduce echipa. De alfel, al doilea a acceptat să-și rezilieze unilateral contractul.
"Regret că nu i-am exclus mai devreme pe Filip și Matei, dar nu doar pe ei, mai sunt. Îmi spuneau că n-au nimic cu mine, dar prestațiile lor nu m-au convins. Nu mai au nicio șansă. Matei își va rezilia mâine contractul, Filip a cerut să-și primească salariul până în vară. Din momentul ăsta vreau să pierd pe mâna mea, dacă pierd", a declarat antrenorul dinamovist.
În urma succesului contra Chindiei, Dinamo a scăpat de ultima poziție a clasamentului, urcând cu două puncte peste Academica Clinceni. Până la finalul acestui an calendaristic, Dinamo mai are două meciuri: în deplasare cu CS Mioveni și acasă cu Farul.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57