Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rednic s-a înscris la masa credală de la Dinamo! Câți bani are de luat fostul antrenor al "câinilor"

Nicu Savin

Publicat 04/02/2022 la 18:00 GMT+2

Mircea Rednic și-a încheiat prematur al 5-lea mandat pe banca lui Dinamo, iar tehnicianul s-a înscris la masa credală pentru a-și primi banii pentru ultimele două luni în care a stat la cârma echipei.

Mircea Rednic. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Mircea Rednic a fost numit pe 1 octombrie 2021 ca antrenor al lui Dinamo, fiind văzut ca o soluție salvatoare după un start dezastruos de sezon al "câinilor" sub comanda lui Dario Bonetti. Problemele financiare, subțirimea lotului și, nu în ultimul rând, tensiunea dintre antrenor și unii jucători, au făcut ca al 5-lea mandat al lui Rednic la Dinamo să fie un fiasco.
O victorie, 3 remize și 8 înfrângeri era bilanțul lui Rednic de la revenirea în "Groapă" după ultimul meci din 2021, iar conducerea a decis să-l demită. Astfel, Rednic pleca după nici trei luni de la clubul său de suflet. Pe lângă faptul că acea perioadă reprezintă o pată pe CV-ul său, Rednic nici nu a fost plătit pentru munca depusă în ultimele două luni de mandat.
Citește și:

Rednic nu renunță la banii de la Dinamo

"Puriul" nu va renunța însă la banii care i se cuvin și s-a înscris la masa credală a lui Dinamo, club aflat în insolvență. Conform playsport.ro, antrenorul de 59 de ani a depus o cerere prin care solicită suma de 11.097 euro, aferentă lunilor noiembrie și decembrie (până în data de 21, când a fost demis).
Suma pe care Rednic o revendică nu este una mare, astfel că acesta își va primi cel mai probabil banii în perioada următoare. În momentul în care a început să fie contestat ca urmare a rezultatelor proaste, Rednic a răbufnit și a dezvăluit că a venit cu bani de acasă pentru ca echipa să poată merge în anumite deplasări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo