Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf face schimbări majore la Universitatea Craiova în această iarnă

Ion Alexandru

Publicat 03/01/2022 la 11:45 GMT+2

Craiova lui Reghecampf a avut un final de an 2021 foarte slab și oltenii riscă să piardă locul de playoff. Antrenorul care a luat titlul cu FCSB a primit mână liberă pentru a face disponibilizări și 4 fotbaliști sunt pe lista neagră.

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova)

Credit imagine: facebook

Reghecampf face curățenie în vestiarul Universității Craiova! Pentru a-și îndeplini obiectivul de a duce echipa în playoff, Reghecampf a pus pe liber 4 jucători. Mihai Bălașa (26 de ani, fundaș central), Matteo Fedele (29 de ani, mijlocaș central), Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (29 de ani, atacant) nu vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya! Primii trei sunt deja în ultimele 6 luni de contract, iar conform Fanatik vor primi permisiunea de a discuta cu alte echipe fără pretenții financiare, încă din această iarnă.
Potrivit sursei citate, cei 4 fotbaliști care nu vor face astăzi deplasarea în Turcia nu sunt singurii aflați pe lista neagră a lui Reghecampf. Aceasta are mai multe nume sonore ca portarul Mirko Pigliacelli, fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu, mijlocașul central Ionuț Vînă, mijlocașul Mihai Căpățînă și mijlocașul Alexandru Crețu. De asemenea, un fotbalist cu mai mulți ani la Craiova, brazilianul Gustavo nu ami este dorit de către antrenorul oltenilor.
Citește și:

Craiova lui Reghe va avea trei meciuri amicale în Turcia

După un an terminat cu greu, Craiova își încărcă bateriile în Belek, unde va locui la un hotel de 5 stele și va avea 3 partide amicale.
  • 9 ianuarie Universitatea Craiova - Paksi (Ungaria)
  • 14 ianurie Universitatea Craiova - Banik Ostrava (Slovacia)
  • 16 ianurie Universitea Craiova cu un adversar încă nespecificat
După o serie de 7 meciuri fără victorie, oltenii au coborât pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid, care este prima sub linia Playoff-ului. Chiar în prima etapă din 2022, pe 22 ianuarie, Universitatea joacă pe teren propriu cu Rapid.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo