Reghecampf face curățenie în vestiarul Universității Craiova! Pentru a-și îndeplini obiectivul de a duce echipa în playoff, Reghecampf a pus pe liber 4 jucători. Mihai Bălașa (26 de ani, fundaș central), Matteo Fedele (29 de ani, mijlocaș central), Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (29 de ani, atacant) nu vor face deplasarea în cantonamentul din Antalya! Primii trei sunt deja în ultimele 6 luni de contract, iar conform Fanatik vor primi permisiunea de a discuta cu alte echipe fără pretenții financiare, încă din această iarnă.
Potrivit sursei citate, cei 4 fotbaliști care nu vor face astăzi deplasarea în Turcia nu sunt singurii aflați pe lista neagră a lui Reghecampf. Aceasta are mai multe nume sonore ca portarul Mirko Pigliacelli, fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu, mijlocașul central Ionuț Vînă, mijlocașul Mihai Căpățînă și mijlocașul Alexandru Crețu. De asemenea, un fotbalist cu mai mulți ani la Craiova, brazilianul Gustavo nu ami este dorit de către antrenorul oltenilor.
Citește și:
Romanian Liga I
U Craiova vrea primul mare transfer al anului, Deian Sorescu! Dinamo, aproape de o ultimă lovitură
02/01/2022 LA 05:30

Craiova lui Reghe va avea trei meciuri amicale în Turcia

După un an terminat cu greu, Craiova își încărcă bateriile în Belek, unde va locui la un hotel de 5 stele și va avea 3 partide amicale.
  • 9 ianuarie Universitatea Craiova - Paksi (Ungaria)
  • 14 ianurie Universitatea Craiova - Banik Ostrava (Slovacia)
  • 16 ianurie Universitea Craiova cu un adversar încă nespecificat
După o serie de 7 meciuri fără victorie, oltenii au coborât pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid, care este prima sub linia Playoff-ului. Chiar în prima etapă din 2022, pe 22 ianuarie, Universitatea joacă pe teren propriu cu Rapid.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf, enervat la culme după Voluntari – CS U Craiova 1-1: "Sunt luat de prost!"
11/12/2021 LA 18:48
Fotbal
Laurențiu Reghecampf a semnat cu Al Ahli și va încasa 12 milioane de dolari în următorii 3 ani
27/03/2021 LA 10:11