Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronny Levy, pe lista unui club cu pretenții din Liga 1! Unde este dorit fostul antrenor de la FCSB

Nicu Savin

Publicat 29/12/2021 la 12:30 GMT+2

Ronny Levy ar putea reveni după 10 ani în Liga 1. Israelianul care le-a condus în trecut pe Unirea Urziceni și FCSB se numără printre posibilii înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf, care ar putea fi demis de la Universitatea Craiova.

Ronny Levy, fost antrenor la Unirea Urziceni și FCSB

Credit imagine: Eurosport

Laurențiu Reghecampf a avut un îndeput bun pe banca Universității Craiova, dar rezultatele s-au lăsat așteptate în ultima parte a anului. Oltenii sunt pe locul 5 în Liga 1, la 25 de puncte în spatele CFR-ului și mai au doar șanse teoretice la titlu, dar mai grav este că și locul de play-off este în pericol.
Oficialii din Bănie par să-și fi pierdut răbdarea cu antrenorul de 46 de ani și îi caută deja înlocuitor. Conform digisport.ro, șefii oltenilor s-ar fi interesat de Ronny Levy, israelianul care a antrenat în Liga 1 la Unirea Urziceni și FCSB.
În prezent, Levy este sub contract cu Hapoel Beer Sheva, liderul campionatului din Israel. Actuala echipă a tehnicianului este neînvinsă în acest sezon, având 11 victorii și 4 egaluri în primele 15 runde.
Citește și:

Ronny Levy a mai fost dorit de Universitatea Craiova și în trecut

Levy a fost pe lista Universității Craiova și după plecarea lui Cristiano Bergodi, dar atunci nu s-a ajuns la un acord. Israelianul a lăsat o impresie bună când a antrenat în România și se pare că este primul pe lista celor de la Craiova, dacă Reghecampf va fi sacrificat.
Ronny Levy a avut două mandate scurte în România: ianuarie - august 2010 la Urziceni și iunie septembrie 2011 la FCSB.
După plecarea din România, managerul de 55 de ani a mai antrenat-o în două rânduri pe Anorthosis Famagusta (Cipru), dar și alte echipe din țara natală precum Beitar Ierusalim, Maccabi Netanya sau Maccabi Haifa.
În întreaga sa carieră de antrenor, Ronny Levy a câștigat 4 trofee, toate cu Maccabi Haifa (3 titluri și o Cupă a Israelului), dar titlurile de campion datează de la jumătatea anilor 2000, înainte de venirea în Liga 1.
Premier League 28,29, 30 decembrie 2021 - program Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo