Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sărbătoare în toată regula la Argeș! Andrei Prepeliță: "Nu vom face act de prezenţă în play-off!"

Irina Aldea

Publicat 07/03/2022 la 20:05 GMT+2

FC Argeș a fost condusă de FC Botoșani, dar a reușit să înscrie de două ori în doar zece minute, s-a impus cu 2-1 (în deplasare) și a obținut calificarea în play-off-ul Ligii 1. La final, jucătorii piteșteni s-au dezlănțuit pe teren și la vestiare.

Andrei Prepeliță

Credit imagine: Eurosport

FC Botoșani și FC Argeș s-au luptat azi pentru calificarea în play-off, ambele având mari emoții. Piteștenii aveau neapărată nevoie de victorie pentru a obține clasarea între primele 6 echipe din Liga 1, la finalul sezonului regulat. Moldovenii lui Croitoru au rezistat până în minutul 71, când Argeș a egalat, dar elevii lui Prepeliță au marcat și al doilea gol pe final, obținând calificarea după o revenire superbă.
Antrenorul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, luni seară, că îşi doreşte ca formaţia sa să nu facă doar act de prezenţă în play-off-ul Ligii 1: "Nu e puţin lucru să intri în play-off în al doilea an de la promovare. Nu o să facem act de prezenţă, ne dorim să arătăm că suntem o echipă care merită să fim aici. Băieţii au arătat caracter. Îi iubesc şi pe contestatari, nu am pus la inimă, am jucat la nivel înalt, sub obişnuit cu presiunea. Suntem un grup frumos şi ne bucurăm azi şi mâine şi apoi dăm drumul la treabă", a declarat Prepeliţă. El a fost întrerupt de jucători, care au scandat numele echipei şi l-au stropit cu apă.
CITEȘTE ȘI:

Bucurie fără margini la FC Argeș, după obținerea calificării în play-off

Acum, piteștenii lui Prepeliță și-au asigurat prezența în play-off, alături de CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul Constanța și FC Voluntari.În meciul dintre FC Botoșani și FC Argeș, Mihai Roman a deschis scorul cu o reluare din interiorul careului. Portarul oaspeților nu a putut face nimic, astfel că moldovenii au intrat într-o ipostază excelentă. Piteștenii au început remontada pe final, atunci când Alin Dobrosavlevici a egalat pentru echipa lui Andrei Prepeliță cu o lovitură de cap.
După ce au egalat, argeșenii au arătat în continuare determinare, iar ganezul Ahmed Said a dat lovitura în minutul 81, atunci când a înscris cu o reluare sub bară după ce Pap a respins o minge în față. Prin urmare, FC Botoșani va merge în play-out, iar FC Argeș merge să se bată în play-off cu cele mai bune echipe după sezonul regulat. În meciul tur dintre cele două echipe, FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în Trivale, după golul marcat de Edjouma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo