CFR Cluj va evolua cel mai probabil în Conference League în acest sezon, după înfrângerea usturătoare suferită în playoff-ul Europa League împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad. În Liga 1 ocupă locul 1 după primele 6 etape, cu victorii pe linie, la două puncte distanță de Rapid București.
Ardelenii vor să se întărească și au pregătit două transferuri importante, Vukasin Jovanovic (25 de ani) și Lazar Tufegdzic (24 de ani), informează AS.ro. Dacă Jovanovic este liber de contract, pentru Tufegdzic ar trebui să achite un milion de euro.

Cine sunt Jovanovic și Tufegdzic

Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 18 ORE
Jovanovic a evoluat ultima oară în Franța la Bordeaux, de unde a devenit liber de contract. O performanță notabilă este câștigarea Campionatului Mondial U20 cu naționala Serbiei, în 2015. În sezonul trecut, sârbul a bifat un singur meci pentru Bordeaux, în Cupa Franței.
Tufegdzic evoluează în prima ligă din Serbia, pentru Spartak Subotica. În acest sezon, fotbalistul are deja niște cifre foarte interesante: în 6 meciuri a înscris 4 goluri. Subotica ocupă locul 9 în clasament. În sezonul trecut, Tufegdzic a bifat în total 39 de meciuri, în care a reușit 17 goluri și 8 pase de gol.
Cei de la CFR Cluj și-l doresc și pe Mihai Bordeianu, care și-a reziliat contractul cu Al Qadisiyah. Singura problemă ar fi faptul că și-l doresc și cei de la FCSB, care după transferul lui Moruțan la Galatasaray au nevoie de întăriri, și au posibilitatea de a pune pe masă o ofertă mai bună.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20