FCSB are în prezent doar 12 jucători disponibili pentru partida cu Farul Constanța, care ar trebui să se dispute duminică, de la ora 20:30. În acest context, vicecampioana României nu are destui jucători pentru a face totuși deplasarea în weekend la Constanța. Managerul general al clubului a anunțat că un nou fotbalist a devenit indisponibil în lotul lui Edi Iordănescu.
Este vorba despre Florin Tănase, care nu are COVID-19, dar a suferit o nouă accidentare. Revenit în lot după o pauză mai lungă, căpitanul trupei lui Iordănescu trebuie să stea din nou pe bară. Glezna i s-a umflat după meciul cu Mioveni de sâmbătă și nu va putea juca duminică împotriva celor de la Farul Constanța.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
ACUM 14 ORE

Situație critică la FCSB: s-a rupt și Florin Tănase

În acest context, FCSB va cere amânarea partidei din etapa a 13-a pentru că e literalmente imposibil ca trupa lui Iordănescu să poată face deplasarea având la dispoziție îndeajuns de mulți fotbaliști pentru ca meciul cu Farul să se poată disputa. În plus, pe lângă Tănase, Octavian Popescu a fost descoperit pozitiv la COVID-19 și a intrat deja în izolare.
"Da, a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta avem 12, dar sperăm să recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat și este disponibil. A terminat, dar are glezna cât pepenele galben, nu cât ăla roșu", a declarat managerul general al clubului pentru Digi Sport. Doar două rezerve a avut FCSB în meciul cu CS Mioveni, câștigat totuși cu lejeritate, cu scorul de 3-0.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33