Sorin Colceag, antrenor interimar al echipei Dinamo, nu și-a menajat jucătorii după ce echipa a suferit o nouă înfrângere dură în Liga 1, scor 0-5 cu Universitatea Craiova.
"Primele goluri au venit din mingi pe care noi le-am avut în posesie, le-am pierdut foarte ușor și asta le-a făcut viața mai ușoară. Victimă colaterală (n.r.- Deniz Giafer), mingea a fost la noi, cu multe opțiuni de a juca. Cu puțin noroc, trece mingea de Ricci (n.r.- Ricardo Grigore) și el a încercat să rezolve cumva, din păcate nu într-o manieră fericită.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Au lipsit micile detalii, pasele de gol, finalizarea, asta a făcut diferența. Putem să găsim 1.000 de vinovați, dar acum trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile și să începem să ne analizăm pe noi. Băieții pentru Dinamo (n.r.- fotbaliștii), ce altă motivație le trebuie?", a declarat Sorin Colceag, potrivit Digi Sport.

Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo, scor 5-0. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"

Antrenorul a intensificat apoi duritatea discursului.
"Trebuie să-ți zică cineva: Joacă?! Eu nu cred că e normal. Când te duci la spital, vine asistenta și-ți spune că doctorul astăzi nu are motivație? La restaurant vine ospătarul și spune: Vezi că bucătarul e nemotivat astăzi?!
Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo astăzi. Dacă n-ai bărbăția să faci un pas în față, n-are cum adversarul să nu profite. Oricine care poate aduce o contribuție la Dinamo, e binevenit", a mai spus Sorin Colceag.
Dinamo a ajuns la 7 înfrângeri consecutive în Liga 1 și este pe loc de retrogradare.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00