Echipa lui Mihai Teja, FC Botoșani, a deschis noul sezon din Superligă în mare stil, câștigând cu 3-2 în fața Chindiei Târgoviște la capătul unui meci care a avut de toate: goluri multe, penalty și eliminări. Partida din prima etapă din Superligă a debutat spectaculos, cu un fault al lui Celea în careu, încă din minutul 2.
Mailat a executat penalty-ul și a deschis scorul pentru Botoșani, primul gol din mandatul lui Mihai Teja. Zece minute mai târziu, Andrei Șerban a înscris și a anulat avantajul gazdelor. Nici bucuria dâmbovițenilor nu a fost de durată, asta pentru că Florescu a înscris și el în minutul 29 pentru trupa lui Teja. Același Mailat a mai înscris o dată în minutul 31, iar moldovenii au intrat la vestiare cu un avantaj important.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
CFR Cluj are oferte pentru cel mai bun fotbalist produs în ultimii ani. Petrila, dorit în La Liga!
IERI LA 06:29
Băieții lui Mihalcea nu s-au predat și au înscris în repriza a doua prin Mihaiu, fostul dinamovist care a marcat spectaculos cu un voleu în vinclu. Oaspeții nu au putut să aducă egalarea, iar în minutul 62 au rămas în 10 oameni, după ce Căpușă a fost eliminat în urma unui fault în postură de ultim apărător.
Avantajul numeric al Botoșaniului a durat doar 7 minute, Mateus fiind și el eliminat oferindu-i-se al doilea galben. Tabela de marcaj nu s-a mai schimbat, iar FC Botoșani a rămas cu cele 3 puncte la capătul unui meci spectaculos disputat pe teren propriu.

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 3-2 | Echipele de start

  • FC Botoșani: 1. Ed. Pap - 19. Patache, 6. Dican, 32. Șeroni, 30. Țigănașu - 27. Ed. Florescu, 18. Perianu, 10. Târcoveanu - 16. Malat, 17. Camara, 9. Mateus. Rezerve: Ureche, Sno, Moescu, Petkovski, Obedeanu, Dragu, Shahaf, Tisdell, Grubac. Antrenor: Mihai Teja
  • Chindia Târgoviște: 33. Căbuz - 98. Căpușă, 6. Celea, 25. Boldor, 80. Dumitrașcu - 8. Dulca, 5. Vorobjovas - 17. Șerban, 17. Chamed, 59. Popdaiuc - 10. Neguț. Rezerve: D. Moldovan, Jipa, Atanase, C. Dinu, Mihaiu, Riza, Cherchez, Passaglia, Ioniță. Antrenor: Adrian Mihalcea
Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
10/08/2022 LA 09:57
Romanian Liga I
Farul a pierdut poziția de lider în SuperLigă după remiza cu FC Botoșani! Cum arată clasamentul
08/08/2022 LA 19:49