Nicolae Dică a bătut palma cu FCSB, iar în această dimineață a fost la baza de pregătire de la Berceni pentru a fi prezentat jucătorilor.
Tehnicianul a primit "15 meciuri de libertate" de la conducere, înainte ca primul "11" și schimbările să se facă de la lojă. Probabil nu va fi vorba de așa ceva, fiind greu de crezut că antrenorul de la FCSB va avea dreptul să facă singur echipa de start, dar acesta este discursul servit presei.
În schimb, Dică a avut libertatea de a-și aduce secunzii, anunță Digi Sport; astfel că el va colabora cu Viorel Tănase și George Mihai Cotiga, pe care i-a avut alături și în primul mandat la clubul roș-albastru.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul din Superligă. El este fotbalistul care l-a fermecat
ACUM 7 ORE
Din stafful tehnic vor mai face parte alți oameni prezenți deja la club: Mihai Pintilii va fi și el secund, în timp ce Marius Popa va fi antrenorul cu portarii. Thomas Neubert, deși pe făraș, rămâne pentru moment să se ocupe de pregătirea fizică.
În vârstă de 42 de ani, Dică a mai fost la cârma FCSB un an şi jumătate, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018. A condus echipa în 81 de partide, având un bilanţ de 46 de victorii, 19 egaluri şi 16 înfrângeri.

FCSB a anunțat marți despărțirea de Anton Petrea

FCSB a anunţat, marţi, într-un comunicat oficial publicat pe un site de socializare, rezilierea contractului cu antrenorul principal Anton Petrea.
"FCSB anunţă rezilierea contractului cu Anton Petrea. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în viitor", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării roş-albastre.
Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a condus formaţia FCSB în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 - mai 2021, respectiv noiembrie 2021 - iulie 2022.
În primul său mandat a adunat 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga I, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League, a încheiat sezonul 2020-2021 pe poziţia secundă în clasament şi a cucerit Cupa României.
În al doilea mandat, care a început în noiembrie 2021, a strâns 17 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 5 înfrângeri în toate competiţiile şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
11/08/2022 LA 06:51
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
10/08/2022 LA 15:48