Steaua București a revenit pe un drum câștigător în Liga 2, după două meciuri în care a obținut un singur punct. Într-o partidă dificilă pe terenul echipei FC Brașov, băieții lui Daniel Oprița și-au atins obiectivul, prin câștigarea celor trei puncte.
Unicul gol al reprizei a fost realizat de Chipirliu, în minutul 56, în urma unei acțiuni rapide, care a făcut șah-mat defensiva adversă. Jucătorul Stelei a ajuns în situația de a avea poarta goală în față, astfel că a a avut o simplă formalitate de îndeplinit. Tot Chipirliu și-a salvat echipa pe finalul jocului, la o ocazie mare de gol a gazdelor.

Steaua, trei puncte importante cu FC Brașov. Adi Popa a debutat la o zi după ce a fost transferat

Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 14 ORE
Adi Popa a fost titular la CSA Steaua, la doar o zi după ce a semnat cu gruparea militară. El a jucat 77 de minute, când a fost schimbat de Zaharia.
Cele două formații au fost următoarele:
FC Brașov: Gârniță - Burlacu, Sabău, Gheorghe, Dumbravă - Popa, Leonte, Constantin, Roșu - Iurcu, Iorga. Au mai jucat Negrean, Mihalcea, Mitroi, El Azzouzi și Codrea.
Steaua: Bălbărău - Călințaru, Wallace, Beța, Ilie - Popa, Bărbulescu, Pacionel, Donose - Huiban, Chipirliu. Au mai jucat Zaharia, Mihăescu, Oroian și Enceanu.
În urma acestui succes, Steaua a ajuns la 17 puncte și s-a apropiat la un punct de liderul Petrolul. Tot cu 17 puncte mai sunt Hermannstadt și Concordia Chiajna. Aceste trei echipe nu au jucat încă în etapa a 8-a.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
Se-ntoarce roata în Liga 1! Cum vor fi sancționate cluburile care nu vor achita salariile la timp
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final?
IERI LA 19:01