Steaua București a revenit pe un drum câștigător în Liga 2, după două meciuri în care a obținut un singur punct. Într-o partidă dificilă pe terenul echipei FC Brașov, băieții lui Daniel Oprița și-au atins obiectivul, prin câștigarea celor trei puncte.
Unicul gol al reprizei a fost realizat de Chipirliu, în minutul 56, în urma unei acțiuni rapide, care a făcut șah-mat defensiva adversă. Jucătorul Stelei a ajuns în situația de a avea poarta goală în față, astfel că a a avut o simplă formalitate de îndeplinit. Tot Chipirliu și-a salvat echipa pe finalul jocului, la o ocazie mare de gol a gazdelor.

Steaua, trei puncte importante cu FC Brașov. Adi Popa a debutat la o zi după ce a fost transferat

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Adi Popa a fost titular la CSA Steaua, la doar o zi după ce a semnat cu gruparea militară. El a jucat 77 de minute, când a fost schimbat de Zaharia.
Cele două formații au fost următoarele:
FC Brașov: Gârniță - Burlacu, Sabău, Gheorghe, Dumbravă - Popa, Leonte, Constantin, Roșu - Iurcu, Iorga. Au mai jucat Negrean, Mihalcea, Mitroi, El Azzouzi și Codrea.
Steaua: Bălbărău - Călințaru, Wallace, Beța, Ilie - Popa, Bărbulescu, Pacionel, Donose - Huiban, Chipirliu. Au mai jucat Zaharia, Mihăescu, Oroian și Enceanu.
În urma acestui succes, Steaua a ajuns la 17 puncte și s-a apropiat la un punct de liderul Petrolul. Tot cu 17 puncte mai sunt Hermannstadt și Concordia Chiajna. Aceste trei echipe nu au jucat încă în etapa a 8-a.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00