De asemenea, el a comentat situaţia lui Paul Anton, care se antrenează normal de câteva zile, dar şi cea a lui Deian Sorescu, jucătorul pe care dinamoviştii pot obţine o sumă frumoasă de bani.
Filip speră că interdicţia la transferuri va fi ridicată cât mai curând, astfel "câinii" vor avea mari probleme în acest sezon. După primele 5 etape, Dinamo se află pe locul 8, cu 6 puncte, acumulând 2 victorii şi 3 înfrângeri.
Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM 16 ORE

Filip, încrezător că Anton va rămâne la Dinamo: "Îl văd continuând"

Reprofilat de Dario Bonetti în mijlocaş, Steliano Filip consideră că trupa din Ştefan cel Mare are nevoie de un jucător precum Paul Anton, ţinând cont de experienţa pe care o are.
Memoriul lui Anton a fost respins, astfel el va continua la Dinamo, cel puţin pentru moment, iar Filip speră ca acesta să fie cu gândul 100% la ceea ce se întâmplă în Ştefan cel Mare. De asemenea, Filip consideră că şi un punct este benefic pentru dinamovişti.
"Suntem pregătiţi, ştim cu toţii ce ne aşteaptă. Suntem Dinamo şi ne dorim toate cele trei puncte, dar întâlnim o echipă foarte bună şi spun eu că şi un punct este bun. Eram convins că se vor vinde toate biletele, sunt două echipe de traditie, un meci frumos şi cred eu că va fi un spectacol atât în tribune, cât şi pe teren. Nu ştiu dacă Paul Anton este pregătit, a avut o accidentare, este unul dintre liderii lui Dinamo şi avem nevoie de el. Eu îl văd continuând la Dinamo pentru că mai are contract, este un jucător de care avem nevoie, este aici şi sper să rămână. Îmi doresc ca jucătorii tineri să ne ajute prin dorinţa lor. Eu la rândul meu voi încerca să îi ajut cu ceea ce ştiu eu mai bine, să facem un lot puternic".
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
De asemenea, Steliano a mărturisit că nuîşi doreşte ca Sorescu să plece de la Dinamo, mai ales că el este golgheterul "câinilor", cu 5 goluri în 5 etape. În plus, Filip a vorbit şi despre faptul că Dinamo ar mai avea nevoie de câţiva jucători cu experienţă, însă interdicţia la transferuri blochează acest aspect: "Deian este un jucător bun de naţională, e normal să aibă oferte. Nu îmi doresc să plece pentru că aţi văzut ce înseamnă Deian Sorescu pentru Dinamo. Dacă ar pleca, s-ar simţi lipsa lui. Suntem un grup unit, un grup puternic, cred că am demonstrat asta de la începutul campionatului chiar dacă au fost fluctuaţii, pentru că avem un lot foarte tânăr. Pe noi ne ambiţionează criticile şi trebuie să vorbim pe teren, să demonstrăm acolo. Cred că ne-ar mai trebui trei-patru jucători cu experienţă. Nu vreau să vorbesc despre retrogradare, suntem la începutul campionatului, îmi doresc să se ridice interdicţia transferurilor şi să ne batem acolo sus".
Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti se va juca vineri, începând cu ora 21:30.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20