Au plecat 9 jucători și se pregătesc și alții, în schimb au venit tot atâția, iar administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, anunță alte mutări în perioada următoare.
Pe lista plecărilor se vor regăsi și Steliano Filip cu Plamen Iliev, deși clubul a încercat să obțină o sumă de bani pe ei, se pare că, într-un final, cei doi vor pleca liberi de contract.
Cei doi nu și-au mai dorit să continue în Ștefan cel Mare din cauza suporterilor, care i-ar fi amenințat în diferite rânduri.
Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM 4 ORE

Încă două transferuri la Dinamo

Dinamo va mai aduce un mijlocaș și un atacant, după cum a menționat administratorul special Iuliu Mureșan.
CITEȘTE ȘI:
Mai mult decât atât, conducătorul dinamovist a precizat faptul că bugetul salarial nu va fi îngreunat de transferurile din această iarnă, ținând cont de faptul că au plecat jucători ce aveau salarii destul de mari pentru un club aflat în insolvență: "Nu s-a schimbat situația lui Filip. El nu mai vrea să joace la Dinamo. Nici Iliev nu mai vrea. E foarte greu să îi lăsăm liberi. Au experiență, sunt cotați cu o anumită valoare. Nu putem să îi lăsăm chiar așa, liberi. Vedem. Sunt lucruri la care se lucrează, negocieri.
Eu, personal, le-aș da drumul. Nu mai vor să rămână, e clar. Ei vor renunța la niște bani și probabil le vom da drumul. E o chestiune de două zile", a spus Mureșan, pentru Digi Sport.
Dinamo a început cu stângul 2022, pierzând la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-2, iar dinamoviștii continuă transferurile ținând cont de faptul că au avut doar 5 rezerve, dintre care 4 jucători de câmp la meciul de la Pitești.
"Au venit 3 jucători de la CFR. Cristiano Figueiredo, care se antrenează deja de câteva zile cu noi. Cu Jonathan Rodriguez am semnat aseară și a mai venit un atacant sârb, Celar, care nu a jucat, dar are calități, și sper să ne ajute. Cu ceilalți mai sunt discuții. Ar putea să mai vină un atacant și un mijlocaș.
Nu îngreunează situația financiară, pentru că au plecat jucători care aveau salarii măricele. Cei care au venit au salarii mai mici sau la același nivel, deci nu am depășit.
A venit și Mircea Rednic cu 6 jucători, după care pe 5 dintre ei tot el i-a pus pe lista de transferuri", a spus administratorul special al dinamoviștilor, la "Fotbal Club", de la Digi Sport.
5 dintre nou-veniți au debutat în înfrângerea lui Dinamo de la Pitești, cu FC Argeș.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
IERI LA 19:55
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50