Dinamo traversează cel mai slab sezon din istorie, iar salvarea de la retrogradare pare un obiectiv aproape imposibil de realizat în condiții normale. Înfrângerea la scor în fața Craiovei i-a scos din sărite pe fani, care doresc înlocuirea imediată a lui Flavius Stoican.
În această dimineață a avut loc o ședință de urgență la care au participat Răzvan Zăvăleanu, Nicolae Badea și membrii DDB. Conform digisport.ro, aceștia au analizat la rece situașia disperată și au decis că nu e momentul potrivit pentru o schimbare de antrenor, în contextul în care Dinamo joacă peste două zile în deplasare cu UTA.
Cel mai probabil decizia a fost luată pentru că momentan nu există o variantă alternativă. Cu siguranță va fi greu de găsit un antrenor care să accepte să o preia pe Dinamo într-o asemenea situație, iar timpul scurt pe care șefii îl au la dispoziție este o matre problemă.
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
IERI LA 15:02
Așadar, Stoican va fi pe bancă cel puțin și în meciul de la Arad, iar la începutul săptămânii viitoare se va lua o decizie privind viitorul său. Mai mult, se pare că și Iuliu Mureșan va continua la conducerea clubului în zilele următoare. Aseară, fanii anunțaseră că președintele a decis să-și dea demisia, lucru întărit de faptul că acesta nu a fost prezent la partida cu CSU Craiova.
Indiferent ce se va întâmpla, e clar că Dinamo va avea o misiune dificilă în a scăpa de retrogradare. Singurul obiectiv realizabil este clasarea pe un loc de baraj, dar după felul în care a arătat echipa în acest debut de an și un meci cu o echipă de Liga a 2-a pare dificil de gestionat.
Citește și:

Flavius Stoican, "făcut praf" de Cornel Dinu

După meciul pierdut categoric în fața Craiovei, Flavius Stoican a avut un discurs taxat dur de Cornel Dinu, care a menționat că aducerea sa la Dinamo nu are niciun argument. Mai mult, "Procurorul" a menționat că multă lume a rămas mirată de numirea lui Stoican, povestind că un fost antrenor al acestuia "și-a dat o palmă peste față" când a auzit această veste.
"Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.
Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă.
Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.
Romanian Liga I
Dinamo - UTA 1-1 | "Câinii" au scos un punct pe final, în ultima repetiție înaintea barajului
13/05/2022 LA 19:31
Romanian Liga I
Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo Bucureşti! Anunţul făcut de Il Luce: "Vă promit!"
12/05/2022 LA 08:27