Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi

Cristian Mihală

Actualizat 09/08/2022 la 12:37 GMT+3

Laszlo Balint (43 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova după 7 meciuri oficiale, înaintea returului cu Zorya Luhansk din Conference League. Acesta a primit 50.000 de euro pentru a semna rezilierea.

Laszlo Balint, antrenorul Universității Craiova

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
Tehnicianul își va rezilia contractul azi cu formația din Oltenia. Acesta mai avea contract cu Universitatea până la finalul acestui sezon, dar părțile au ajuns la un acord privind despărțirea. Conform DigiSport, antrenorul va primi 50.000 de euro pentru a parafa plecarea din Bănie.
La ora 12:00 Laszlo Balint se întâlnește cu oficialii celor de la Craiova, când va semna rezilierea contractului. Universitatea Craiova a început campionatul cu stângul, obținând 5 puncte în 4 etape. Nici parcursul din Conference League nu este favorabil oltenilor, aceștia pierzând, în deplasare, meciul tur cu Zorya Luhansk, scor 1-0.
Craiova a confirmat oficial despărțirea de Balint

Mirel Rădoi, noul antrenor al Craiovei, va fi prezentat azi

Mirel Rădoi este noul antrenor al Universității Craiova. De această dată, oficalii din Bănie l-au convins pe fostul selecționer să se alăture echipei, antrenorul primind asigurări, din partea conducerii, că se vor realiza transferuri pentru întărirea lotului.
Potrivit informațiilor Eurosport, din staff-ul lui Rădoi vor face parte Florin Constantinovici, cu care a colaborat la naționala de tineret a României, Robert Tufiși și Mihai Ianovschi, care a demisionat la începutul acestui an din postul de antrenor al celor de la FC Argeș.
Rădoi va avea un contract valabil pe 2 ani, primind același contract ca în luna iunie, când antrenorul nu s-a înțeles cu oficialii Universității Craiova.
Noul antrenor al Universității Craiova va urma să fie prezentat în cursul zilei de azi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo