Șumudică a rezistat la Cluj doar câteva luni, iar o întoarcere în Turcia pare solușia naturală. La doar o zi după ce a semnat rezilierea cu CFR, Șumudică este cputat de Adana Demirspor, echipă fără victorie în primele 3 etape de campionat.
Conform as.ro, care citează agenția turcă Time, șefii de la Adana Demirspor sunt interesași de o discuție cu cel care a resuscitat Gaziantep și a făcut din Kayserispor o echipă cu pretenții în Superliga turcă.
Plecat din butoiul de pulbere de la Cluj, Șumudică poate da peste o nouă situație complicată. Noul vedetă a clubului din Adana, Mario Balotelli a făcut o criză de nervi când a fost schimbat și este în conflict deschis cu experimentatul antrenor turc Samet Aybaba.
Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30
Adana Demirspor este o echipă nou promovată și a adus jucători foarte buni în acest debut de sezon. Căpitanul exchipei este elvețianul Gokhan Inler, iar pe lângă Balotelli au mai venit Belhanda, Stambouli, Bjarnason, Lucas Castro sau Jonas Svensson.

Șumudică a făcut carieră în Turcia

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Cota lui Șumudică în Turcia este ridicată, deși la ultimul mandat a pierdut vestiarul și și-a criticat dur jucătorii.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44