Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia

Ion Alexandru

Actualizat 29/08/2021 la 11:47 GMT+3

Dat afară cu scandal de la CFR Cluj, Șumudică are deja o ofertă mai bună, din punc de vdedere financiar! Antrenorul de 50 de ani este dorit de echipa turcă Adana Demirspor și l-ar putea antrena pe Balotelli!

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Șumudică a rezistat la Cluj doar câteva luni, iar o întoarcere în Turcia pare solușia naturală. La doar o zi după ce a semnat rezilierea cu CFR, Șumudică este cputat de Adana Demirspor, echipă fără victorie în primele 3 etape de campionat.
Conform as.ro, care citează agenția turcă Time, șefii de la Adana Demirspor sunt interesași de o discuție cu cel care a resuscitat Gaziantep și a făcut din Kayserispor o echipă cu pretenții în Superliga turcă.
Plecat din butoiul de pulbere de la Cluj, Șumudică poate da peste o nouă situație complicată. Noul vedetă a clubului din Adana, Mario Balotelli a făcut o criză de nervi când a fost schimbat și este în conflict deschis cu experimentatul antrenor turc Samet Aybaba.
Adana Demirspor este o echipă nou promovată și a adus jucători foarte buni în acest debut de sezon. Căpitanul exchipei este elvețianul Gokhan Inler, iar pe lângă Balotelli au mai venit Belhanda, Stambouli, Bjarnason, Lucas Castro sau Jonas Svensson.

Șumudică a făcut carieră în Turcia

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Cota lui Șumudică în Turcia este ridicată, deși la ultimul mandat a pierdut vestiarul și și-a criticat dur jucătorii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo