Șumudică a rezistat la Cluj doar câteva luni, iar o întoarcere în Turcia pare solușia naturală. La doar o zi după ce a semnat rezilierea cu CFR, Șumudică este cputat de Adana Demirspor, echipă fără victorie în primele 3 etape de campionat.
Conform as.ro, care citează agenția turcă Time, șefii de la Adana Demirspor sunt interesași de o discuție cu cel care a resuscitat Gaziantep și a făcut din Kayserispor o echipă cu pretenții în Superliga turcă.
Plecat din butoiul de pulbere de la Cluj, Șumudică poate da peste o nouă situație complicată. Noul vedetă a clubului din Adana, Mario Balotelli a făcut o criză de nervi când a fost schimbat și este în conflict deschis cu experimentatul antrenor turc Samet Aybaba.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
01/12/2021 LA 15:24
Adana Demirspor este o echipă nou promovată și a adus jucători foarte buni în acest debut de sezon. Căpitanul exchipei este elvețianul Gokhan Inler, iar pe lângă Balotelli au mai venit Belhanda, Stambouli, Bjarnason, Lucas Castro sau Jonas Svensson.

Șumudică a făcut carieră în Turcia

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Cota lui Șumudică în Turcia este ridicată, deși la ultimul mandat a pierdut vestiarul și și-a criticat dur jucătorii.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
28/11/2021 LA 20:45
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
28/11/2021 LA 18:30