Mijlocașul, căpitan în mai multe meciuri din acest sezon pentru Dinamo, a oferit ieri un interviu pentru Playsport în care l-a criticat pe Dusan Uhrin pentru felul în care a pregătit echipa.
"Eu sunt de părere că nu ar fi trebuit schimbat domnul Stoican cu domnul Uhrin. Noi, jucătorii, am vrut să rămână domnul Stoican. I-am zis să stea cu noi, chiar și domnul Mureșan era pe aceeași linie. În primul rând, domnul Stoican este român și cunoștea foarte bine nucleul de jucători. El se baza mai mult pe jucătorii români, nu pe străini, ca domnul Uhrin. Acesta a avut diverse clinciuri cu toți jucătorii. Sunt de părere că nu s-a pliat pe ceea ce ar fi fost nevoie la noi, la Dinamo.
Făcea niște alegeri nepotrivite, avea jucătorii lui pe care, indiferent ce s-ar fi întâmplat, nu i-ar fi scos din echipă, pe când noi, românii, eram văzuți mai prost, cum s-ar spune. A făcut multe improvizații de când a venit, jucători care nu evoluau pe posturile lor, ați văzut și voi", au fost câteva dintre declarațiile jucătorului.
Romanian Liga I
România, pe "lista neagră" a FIFPro: "Șanse nule de a obține compensații"
ACUM O ZI

Clipul ironic postat de suporterii lui Dinamo

Suporterii nu au trecut cu vederea declarația și l-au ironizat fin pe Răuță, prin intermediul unui clip video postat pe pagina de Facebook Radio Dinamo 1948.
"Dacă tot și-a anunțat plecarea de la Dinamo, cred că este un bun prilej să trecem în revista reușitele lui Alexandru Răuță în sezonul 2021/2022", au precizat fanii, într-un videoclip de 9 secunde.
CITEȘTE ȘI:
Videoclipul începe cu "Golurile și assiturile reușite de Răuță în sezonul 2021/2022”, iar apoi se termină brusc, cu mesajul "Vă mulțumim pentru vizionare”, ironizând prestația mijlocașului, care a făcut parte din echipa lui Dinamo care a retrogradat pentru prima oară în istorie.
Adus în 2019 de la Voluntari, Răuță era unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot al lui Dinamo. A evoluat în 30 de meciuri în acest sezon și s-a remarcat prin faptul că a primit mai multe cartonașe roșii. Este unul dintre jucătorii care au contribuit la retrogradarea istorică a lui Dinamo.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
03/07/2022 LA 05:10
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
02/07/2022 LA 11:31