Interes uriaș pentru ultima partidă de pe stadionul din Ștefan cel Mare! Duminică seară va avea loc returul barajului dintre Dinamo și U Cluj, iar toate biletele puse la vânzare de către dinamoviști s-au epuizat, astfel încât partida se va juca cu casa închisă, potrivit partenerului de ticketing al câinilor.
Prețurile au fost accesibile pentru toți suporterii. Cele mai ieftine bilete au fost cele la peluze, care au costat 5, lei, în timp ce biletele la tribuna VIP, cele mai scumpe, au costat 30 de lei.
Romanian Liga I
România, pe "lista neagră" a FIFPro: "Șanse nule de a obține compensații"
ACUM 11 ORE
Săptămâna trecută, la Cluj, Dinamo a pierdut partida tur, scor 0-2. Martin Remacle a deschis scorul în minutul 14 pentru gazde, în urma unei erori uriașe a portarului Eșanu, care a scăpat de eliminare. Dinamo a lovit de două ori transversala și nu a profitat de faptul că din minutul 72 a evoluat cu un om în plus, deoarece clujenii au dus scorul la 2-0 în minutul 83, grație reușitei lui Alexandru Boiciuc.
Citește și:

Dinamo-U Cluj | "Câinii", misiune dificilă de a rămâne în Liga 1

În urma înfrângerii de la Cluj, returul din Ștefan cel Mare va fi unul extrem de dificil pentru jucătorii lui Dusan Uhrin, chiar și în condițiile în care stadionul va fi plin. În istoria sa de 74 de ani, Dinamo nu a retrogradat niciodată, în timp ce U Cluj are șansa de a reveni pe prima scenă fotbalistică din România după 7 sezoane.
Foarte probabil, partida de duminică va fi ultima partidă care se va disputa pe vechea arenă a dinamoviștilor. Stadionul din Ștefan cel Mare urmează să fie demolat, urmând ca un nou stadion să fie construit. Chiar dacă lucrările nu vor începe în această vară, sunt șanse foarte mici ca Dinamo să evolueze în "groapă" în sezonul viitor, indiferent dacă vorbim de Liga 1 sau Liga 2.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
03/07/2022 LA 05:10
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
02/07/2022 LA 11:31