Articol scris de Dani Morar
David Miculesu a impresionat și în etapa trecută, când a reușit o dublă împotriva Petrolului, aducând victoria cu 2-0 pentru echipa sa. Atacantul este urmărit de o bună bucată de timp de către FCSB, dar transferul este foarte probabil să se realizeze în această vară.
Asta după ce FCSB l-a vândut pe golgheterul Tănase în schimbul a 3 milioane de euro și conducerea a anunțat că dorește întărirea lotului.
Fotbal
Lovitură de teatru: Florin Tănase nu mai pleacă în China. Veste uriașă pentru FCSB și jucător
30/07/2022 LA 09:19
Tatăl lui Miculescu le aprinde speranțele roș-albaștrilor, spunând că jucătorul se va pune la masa negocierilor cu oricine este interesat de serviciile sale.
"Noi suntem deschiși la orice discuții, cu orice echipă. Și nu avem chestiuni de genul ăsta, că am ținut de mic cu "X" sau "Y" sau nu pot să merg la clubul cutare din nu știu ce motive. Astea sunt niște prostii! Prima condiție e însă să existe o înțelegere între UTA și cine-l dorește pe David. Apoi, dacă suntem anunțați că există un asemenea acord, stăm de vorbă. Așa mi se pare corect și civilizat!
Ideea că ar trebui să pun eu presiune pe club sau că deja pun presiune nu face parte dintre obiceiurile mele. Nu e treaba noastră să discutăm prețurile de transfer dintre echipe. Dacă cineva și-l dorește însă foarte mult pe David și are încredere în el, probabil că poate găsi o soluție de rezolvare. Ar fi culmea să spun eu acum că prețul pentru Miculescu e prea mare sau prea mic. Nu ne privesc lucrurile astea", a spus tatăl fotbalistului, conform playsport.

Miculescu are clauză de 1,7 milioane de euro. Ce oferă FCSB

Singura problemă care poate împiedica transferul să se facă este de ordin financiar. UTA i-a fixat o clauză de 1,7 milioane de euro talentatului atacant, în timp ce FCSB a înaintat o ofertă de doar 700.000 de euro.
Cert este că la vicecampionă vor intra banii în urma mutării lui Tănase și toți încearcă să profite de pe urma acestui lucru. Deci UTA nu își va ceda atât de ușor jucătorul, știind de interesul mare care există pentru el. Totuși, clubul arădean a întâmpinat unele probleme cu banii, astfel că un deznodământ favorabil pentru FCSB nu este imposibil. Mai ales dacă roș-albaștrii vor supralicita și vor veni și cu un procent dintr-un viitor transfer, așa cum intenționează.
Miculescu poate repeta drumul lui Dennis Man, care a urmat traseul UTA-FCSB. Fostul atacant al bucureștenilor s-a impus în București și a prins apoi un transfer la Parma după jocurile foarte bune făcute în campionat și în cupele europene.
Fotbal
Dică, desființat de un fost jucător al Stelei: "Argat! Știam că e mai flexibil, dar nici chiar așa"
27/07/2022 LA 04:48
Fotbal
Doi tricolori, doriți la naționala Ungariei! Anunțul selecționerului: "Special pe el l-am urmărit"
24/07/2022 LA 08:16