Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a anunțat când va reveni Florinel Coman pe teren la FCSB

Andrei Nicolae

Actualizat 10/12/2021 la 17:33 GMT+2

Florinel Coman este refăcut după o accidentare care l-a ținut o perioadă mai lungă pe margine, dar nu face parte din lotul echipei FCSB pentru partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, programată sâmbătă. Toni Petrea a precizat că el ar putea reveni pe teren la mijlocul săptămânii viitoare, în derby-ul cu Rapid.

Florinel Coman FCSB

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să fie atenţi şi agresivi în meciul de sâmbătă, deoarece Gaz Metan Mediaş este un adversar incomod care poate pune probleme pe contraatac şi la fazele fixe.
"Urmează o partidă în deplasare cu un adversar incomod, noi am avut mereu meciuri grele la Mediaş. În ultimele partide Gaz Metan a primit puţine goluri, asta înseamnă că are o organizare defensivă bună. De asemenea, e periculoasă pe contraatac şi la fazele fixe. Trebuie să fim atenţi şi la fel de agresivi ca adversarii şi să încercăm să ne impunem jocul pentru a câştiga", a afirmat Petrea.

Toni Petrea a explicat de ce Florinel Coman nu este în lot pentru partida de la Mediaș

Deşi este refăcut după accidentare, Florinel Coman nu face parte din lot pentru partida de la Mediaş. "Florinel Coman este refăcut, dar nu cred că poate juca în momentul de faţă. Pentru acest meci el nu intră în calculele noastre. Starea terenului de la această partidă a fost un argument de a nu-l convoca în lot. Dar el pentru meciul următor probabil va face parte din lot", a explicat tehnicianul.
În ceea ce îl priveşte pe Constantin Budescu, Anton Petrea a menţionat că acesta joacă "atât cât trebuie să joace".
Constantin Budescu
"Budescu este într-o stare bună, vom vedea dacă va juca. El se antrenează, e cu echipa, vom vedea. Orice jucător vrea să evolueze cât mai mult. Dar el nu are nicio problemă, înţelege situaţia, iar atunci când îi vine momentul, joacă. Iar când intră pe teren trebuie să-şi facă treaba. Cât timp a jucat am fost mulţumit de randamentul lui. Aşa am considerat la momentul actual că atât trebuie să joace", a spus Petrea.
Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I.
Sursa: Agerpres
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo