Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a tras concluziile după Sepsi – FCSB: "E cel mai slab meci pe care l-am făcut"

Andrei Nicolae

Actualizat 19/12/2021 la 23:22 GMT+2

FCSB a pierdut două puncte în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, după ce a încheiat 0-0 la Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul Toni Petrea a susținut că echipa lui nu a putut mai mult în această seară, iar echipa lui a câștigat de fapt un punct după aspectul jocului.

Toni Petrea

Credit imagine: facebook

FCSB a pus capăt unei serii de 5 victorii în Liga 1, după ce a terminat la egalitate pe terenul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a. Deși a avut un parcurs bun în ultima perioadă, acest rezultat a trimis-o la o distanță de 10 puncte de liderul CFR Cluj.
Echipa lui Toni Petrea a fost destul de puțin prezentă în atac, Sepsi având câteva ocazii mari de a înscrie. Până la urmăm FCSB se poate declara mulțumită cu un punct, după aspectul întâlnirii.

Toni Petrea: "Bine că nu am pierdut, e un punct câștigat"

La final, antrenorul Toni Petrea a recunoscut că partida de la Sfântu Gheorghe este cea mai slabă a echipei din punct de vedere tactic, de la revenirea sa.
"Cred că am făcut un meci mai puțin bun. Din punct de vedere tactic, e cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit. Le-am oferit prea multe spații, au venit periculos de prea multe ori. Bine că nu am pierdut, e un punct câștigat. Trebuie să ne pregătim mai bine", a declarat tehnicianul formației FCSB, potrivit Digi Sport.
Ștefan Târnovanu a fost cel mai bun om al meciului, la primul lui evoluție din acest sezon. Iar Toni Petrea l-a lăudat.
"Mă bucur pentru Târnovanu că a intrat bine. Din punct de vedere tactic, n-a fost ce mi-am dorit, nu am stat bine în teren, am pierdut mingea foarte ușor, pe tranziție negativă am avut probleme. Nu tot timpul poți aduce un plus cu schimbările. Sper ca pauza asta să fie benefică pentru jucători. Asta este situația, credeți că noi nu voiam să câștigăm? Dar atât am putut", a mai declarat antrenorul.
Premier League Today
FCSB a încheiat pe locul 2 în Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. "E o diferență mare, din punctul meu de vedere, acum, vom vedea ce facem din ianuarie", a concluzinat Toni Petrea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo