Tehnicianul roș-albaștrilor nu e mulțumit complet de jocul formației sale, în contextul în care FCSB a tratat meciul destul de superficial la 1-0, după eliminarea lui Răuță. În cele din urmă, jucătorii săi s-au trezit și nu au lăsat loc de surprize.
"A fost un meci disputat, cel puțin până la eliminare. Vreau să felicit pe Dinamo pentru că s-a descurcat bine în 10. Sunt fericit că am câștigat, ne-am propus acest lucru, dar nu a fost ușor. Probabil a fost și puțină relaxare din partea noastră după eliminare. Era 1-0 și am intrat într-un joc de uzură. Până la urmă am reușit să mai înscriem și nu s-a pus problema victoriei", a spus Toni Petrea, care are acum în față o serie de partide mai ușoare, cel puțin pe hârtie. Tehnicianul FCSB-ului nu consideră că meciurile următoare sunt dinainte câștigate, fotbaliștii săi având nevoie să fie concentrați 100%, indiferent de adversar: "Nu aș spune că avem program ușor acum, jucăm cu formații din partea a doua a clasamentului".
În privința secundului Mihai Pintilii, care e dorit de Edi Iordănescu la națională, pentru a fi tot "A2", Petrea a spus: "Întrebați-l pe el, e decizia lui. Eu am vorbit cu el, dar el știe ce e mai bine. Eu mă înțeleg foarte bine cu el, ne simțim din priviri. Ar fi o pierdere pentru mine pentru că avem o relație profesională foarte bună".
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
ACUM O ORĂ
CITEȘTE ȘI:
MASON GREENWOOD A FOST ARESTAT, ANUNȚĂ BBC! STARUL LUI UNITED ȘI-AR FI BĂTUT CU BESTIALITATE IUBITA

Ianis Stoica, după Dinamo - FCSB 0-3: "Nu suntem nașii lui Dinamo"

Ianis Stoica și Octavian Popescu au marcat din nou pentru FCSB în derby, după ce în tur punctaseră în celebrul 6-0. Mijlocașul ofensiv nu consideră că aceste goluri sunt speciale, datoria jucătorilor fiind să dea randament ridicat meci de meci.
"Nu suntem nașii lui Dinamo, nu contează că eu și Octavian am marcat iar contra lor. Noi vrem să marcăm cât mai mult și să câștigăm titlul", a spus Ianis Stoica la final.
Întrebat dacă meciul contra rivalei din Ștefan cel Mare e un derby, în contextul unui 9-0 în dubla manșă din acest sezon, Stoica i-a gratulat pe rivali.
"Este o rivală, dar trece printr-o perioadă grea în acest moment", a mai spus mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor.
FCSB e pe locul secund în Liga 1, la 7 puncte de CFR, care are un meci mai puțin disputat. Dinamo e penultima, la 10 puncte de locul de baraj, dar misiunea de a se salva nu e imposibilă, în contextul în care se vor înjumătăți punctele odată cu intrarea în play-out.
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
ACUM 2 ORE