Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea laudă Dinamo, după ce FCSB i-a dat 9-0 tur-retur: "S-au descurcat bine în 10"

Cristian Mihală

Publicat 30/01/2022 la 22:29 GMT+2

FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, în derbyul etapei, desfăşurat în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. La final, Toni Petrea, antrenorul oaspeților, și Ianis Stoica au analizat la cald partida.

Toni Petrea

Credit imagine: Getty Images

Tehnicianul roș-albaștrilor nu e mulțumit complet de jocul formației sale, în contextul în care FCSB a tratat meciul destul de superficial la 1-0, după eliminarea lui Răuță. În cele din urmă, jucătorii săi s-au trezit și nu au lăsat loc de surprize.
"A fost un meci disputat, cel puțin până la eliminare. Vreau să felicit pe Dinamo pentru că s-a descurcat bine în 10. Sunt fericit că am câștigat, ne-am propus acest lucru, dar nu a fost ușor. Probabil a fost și puțină relaxare din partea noastră după eliminare. Era 1-0 și am intrat într-un joc de uzură. Până la urmă am reușit să mai înscriem și nu s-a pus problema victoriei", a spus Toni Petrea, care are acum în față o serie de partide mai ușoare, cel puțin pe hârtie. Tehnicianul FCSB-ului nu consideră că meciurile următoare sunt dinainte câștigate, fotbaliștii săi având nevoie să fie concentrați 100%, indiferent de adversar: "Nu aș spune că avem program ușor acum, jucăm cu formații din partea a doua a clasamentului".
În privința secundului Mihai Pintilii, care e dorit de Edi Iordănescu la națională, pentru a fi tot "A2", Petrea a spus: "Întrebați-l pe el, e decizia lui. Eu am vorbit cu el, dar el știe ce e mai bine. Eu mă înțeleg foarte bine cu el, ne simțim din priviri. Ar fi o pierdere pentru mine pentru că avem o relație profesională foarte bună".
CITEȘTE ȘI:

Ianis Stoica, după Dinamo - FCSB 0-3: "Nu suntem nașii lui Dinamo"

Ianis Stoica și Octavian Popescu au marcat din nou pentru FCSB în derby, după ce în tur punctaseră în celebrul 6-0. Mijlocașul ofensiv nu consideră că aceste goluri sunt speciale, datoria jucătorilor fiind să dea randament ridicat meci de meci.
"Nu suntem nașii lui Dinamo, nu contează că eu și Octavian am marcat iar contra lor. Noi vrem să marcăm cât mai mult și să câștigăm titlul", a spus Ianis Stoica la final.
Întrebat dacă meciul contra rivalei din Ștefan cel Mare e un derby, în contextul unui 9-0 în dubla manșă din acest sezon, Stoica i-a gratulat pe rivali.
"Este o rivală, dar trece printr-o perioadă grea în acest moment", a mai spus mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor.
FCSB e pe locul secund în Liga 1, la 7 puncte de CFR, care are un meci mai puțin disputat. Dinamo e penultima, la 10 puncte de locul de baraj, dar misiunea de a se salva nu e imposibilă, în contextul în care se vor înjumătăți punctele odată cu intrarea în play-out.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo