Dinamo se află în fața celei mai importante "duble" din istoria sa, în urma căreia va afla dacă va continua și în sezonul viitor în Liga 1.
Conform Playsport, dinamoviștii vor primi o super-primă în cazul în care vor reuși să rămână în Liga 1. La această sumă au contribuit mai mulți oameni de afaceri, dar și programul DDB, entități ce au sprijinit-o pe Dinamo în ultimii ani.
Zilele trecute, Peluza Cătălin Hîldan anunța faptul că jucătorii vor primi o primă în valoare de 40.000 de euro, însă suma aproape s-a dublat, iar trupa antrenată de cehul Dusan Uhrin va beneficia de 75.000 de euro în cazul în care se va salva de la retrogradare. Jucătorii vor împărți banii după bunul plac, însă este de menționat că s-a ajuns la această sumă grație contribuției lui Marian Iuhasz, membru elite în DDB, Gheorghe "Tata” Nițu, Claudiu Ciolan, șeful clinicii Smile Center și Nicolae Badea.
Romanian Liga I
Dinamo București a anunțat primul transfer pentru Liga 2. "Nu mai vorbiți de faliment"
27/06/2022 LA 12:40
CITEȘTE ȘI:

Omul-surpriză care a contribuit la prima dinamoviștilor

Pe lângă acești oameni de afaceri, sursa menționată precizează faptul că programul DDB, dar și Răzvan Zăvăleanu, au oferit sume importante pentru a-i motiva pe jucători. Ultimul, dar și cel mai neașteptat om care ar fi putut ajuta Dinamo în acest moment, este Claudiu Florică, om de afaceri care a fost interesat să cumpere Dinamo în trecut de la Ionuț Negoiță, însă tranzacția nu s-a mai realizat.
De asemenea, acesta a investit sume de bani, ca sponsor, la Academica Clinceni și Rapid.
Dinamoviștii au primit peste 7000 de bilete la acest meci, iar la ora disputării partidei sunt așteptați peste 25.000 de spectatori. Clujenii au terminat pe locul 3 în play-off-ul ligii secunde, în timp ce trupa lui Dusan Uhrin s-a clasat pe locul 14 în Liga 1.
Reeturul are loc duminica viitoare, pe 29 mai, în Ștefan cel Mare.
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36