Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă promisă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj

Romeo Ene

Actualizat 21/05/2022 la 17:38 GMT+3

Partida tur a barajului de promovare/retrogradare dintre Universitatea Cluj și Dinamo București se joacă diseară, începând cu ora 20:30, pe Cluj Arena, fiind așteptați peste 25.000 de spectatori.

Dinamo București

Credit imagine: facebook

Dinamo se află în fața celei mai importante "duble" din istoria sa, în urma căreia va afla dacă va continua și în sezonul viitor în Liga 1.
Conform Playsport, dinamoviștii vor primi o super-primă în cazul în care vor reuși să rămână în Liga 1. La această sumă au contribuit mai mulți oameni de afaceri, dar și programul DDB, entități ce au sprijinit-o pe Dinamo în ultimii ani.
Zilele trecute, Peluza Cătălin Hîldan anunța faptul că jucătorii vor primi o primă în valoare de 40.000 de euro, însă suma aproape s-a dublat, iar trupa antrenată de cehul Dusan Uhrin va beneficia de 75.000 de euro în cazul în care se va salva de la retrogradare. Jucătorii vor împărți banii după bunul plac, însă este de menționat că s-a ajuns la această sumă grație contribuției lui Marian Iuhasz, membru elite în DDB, Gheorghe "Tata” Nițu, Claudiu Ciolan, șeful clinicii Smile Center și Nicolae Badea.
CITEȘTE ȘI:

Omul-surpriză care a contribuit la prima dinamoviștilor

Pe lângă acești oameni de afaceri, sursa menționată precizează faptul că programul DDB, dar și Răzvan Zăvăleanu, au oferit sume importante pentru a-i motiva pe jucători. Ultimul, dar și cel mai neașteptat om care ar fi putut ajuta Dinamo în acest moment, este Claudiu Florică, om de afaceri care a fost interesat să cumpere Dinamo în trecut de la Ionuț Negoiță, însă tranzacția nu s-a mai realizat.
De asemenea, acesta a investit sume de bani, ca sponsor, la Academica Clinceni și Rapid.
Dinamoviștii au primit peste 7000 de bilete la acest meci, iar la ora disputării partidei sunt așteptați peste 25.000 de spectatori. Clujenii au terminat pe locul 3 în play-off-ul ligii secunde, în timp ce trupa lui Dusan Uhrin s-a clasat pe locul 14 în Liga 1.
Reeturul are loc duminica viitoare, pe 29 mai, în Ștefan cel Mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo