Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro pentru Șut! "Au bătut palma"

Cristian Mihală

Actualizat 24/11/2022 la 10:35 GMT+2

FCSB dă lovitura pe piața transferurilor, anunță presa din Turcia. Adrian Șut va ajunge la Trabzonspor pentru 3 milioane de euro, susțin jurnaliștii de la Istanbul.

Adrian Șut FCSB

Credit imagine: Getty Images

Deși FCSB s-a făcut de râs în Europa, iar în Liga 1 nu traversează cea mai bună formă, vicecampioana încă vinde excelent. Turcia a fost o destinație predilectă în ultimii ani pentru fotbaliștii roș-albaștrilor, iar următorul nume care va face "rocada" este Adrian Șut.
S-a vorbit despre interesul lui Trabzonspor, campioana Turciei, de câteva zile, dar acum Sabah Spor vine cu o veste neașteptată: părțile s-au înțeles și șut va merge din iarnă în campionatul de pe Bosfor.

Șut spre Trabzonspor pe o sumă imensă

Conform sursei citate, FCSB a acceptat oferta oficialilor turci, iar tranzacția se va realiza pe o sumă uriașă pentru nivelul Ligii 1: 3 milioane de euro. Prețul e unul excelent și dacă ne raportăm la faptul că valoarea de piață a mijlocașului e, potrivit transfermarkt, de doar 900.000 de euro.
"Trabzonspor a bătut palma cu FCSB, clubul lui Adrian Șut, jucător cu mare potențial, pentru 3 milioane de euro", au anunțat jurnaliștii turci.
Adrian Șut a venit liber de contract la FCSB, în urmă cu 3 ani, duoă ce jucase la Academica Clinceni.
În cele 3 sezoane petrecute la formația antrenată momentan de Pintilii, Șut a adunat 66 meciuri, fără realizări excepționale: 3 goluri și doar două pase decisive. În acest sezon, Adrian Șut a adunat 13 apariții în tricoul roș-albaștrilor, reușind doar o pasă decisivă.
Trabzonspor e pe un dezamăgitor loc 7 în campionatul Turciei, dar distanțele la vârf sunt minime. Astfel, liderul Fener are cu doar 6 puncte mai mult decât campioana în exercițiu, după 14 runde.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo