Sebstian Dubarbier a ajuns la CFR Cluj în 2008, fiind transferat de la Gimnasia La Plata în schimbul sumei de 700.000 de euro. În cele două sezoane petrecute în Gruia, sud-americanul ajuns acum la 35 de ani a câștigat singurele sale trofee din carieră. Acum, Dubarbier s-a lăsat de fotbal și a ales o carieră în muzică.
Argentinianul care s-a retras din fotbal în 2020 este de departe unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au ajuns să evolueze în Liga 1. Sebstian Dubarbier e de părere că transferul la CFR Cluj a fost cea mai bună alegere pentru cariera sa, spunând că are cele mai frumoase amintiri din fotbal din acea perioadă.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 5 ORE

Sebstian Dubarbier, fericit că a jucat în România

"Venirea în România a fost un salt uriaș în cariera mea! Nu era un tren pe care să-l las să treacă. Mai mult sau mai puțin, a juca în Europa este un vis pe care îl avem mulți dintre noi, cei care jucăm fotbal. Păstrez cele mai bune amintiri. Nu doar că am fost campion pentru prima dată în carieră, dar să văd bucuria și recunoștința tuturor celor care au sărbătorit pentru prima dată un campionat este pur și simplu ceva ce nu poate fi uitat. Pe lângă faptul că am avut ocazia să joc în Liga Campionilor, care este cea mai importantă competiție în care am jucat în cariera mea", a spus Sebastian Dubarbier pentru sport.ro.
Sebastian Dubarbier, fotbalistul de bandă stângă care a jucat timp de 2 ani la CFR Cluj a fost vândut de actuala campioană a României pentru 1,5 milioane de euro la Lorient, în 2010. Acesta a mai evoluat după pentru Deportivo la Coruna, Cordoba, Almeria, Estudiantes și Banfield, dar nu a mai cucerit trofee, în afară de cele 6 câștigate în România la CFR Cluj.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10