Este agitație mare în ultimele ore ale perioadei de transferuri din Europa. Toate echipele încearcă să-și întărească loturile pe ultima sută de metri și să-și acopere anumite goluri.
S-a discutat foarte mult despre un posibil transfer al lui Florin Tănase, de la FCSB, în străinătate, iar mutarea pare că a intrat în linie dreaptă, conform presei din Franța.
Detaliile mutării sunt simple, jucătorul poate pleca doar astăzi, 31 ianuarie, ținând cont de faptul că perioada de transferuri din majoritatea campionatelor puternice se încheie la miezul nopții, aplicându-se și pentru Ligue 1.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
ACUM 20 ORE
Randamentul mijlocașului de 27 de ani s-a aflat într-o continuă scădere în ultima perioadă, Tănase fiind schimbat de antrenorul Toni Petrea la pauza meciului cu Dinamo.
CITEȘTE ȘI:

Florin Tănase a fost aproape de Angers în luna decembrie

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai buni atacanți români în ultimii ani, dar, din diverse motive, acesta nu a reușit să facă pasul într-un campionat mai puternic. Ultima șansă a fost în urmă cu câteva luni, dar agentul său a dezvăluit că totul a picat în ultima clipă și nu din cauza sumei cerute de FCSB, așa cum s-a întâmplat în cazul altor oferte din trecut.
Agentul jucătorului, Ljubliana Nedelcu, a dezvăluit în decembrie că în urmă cu câteva luni Florin Tănase putea ajunge la Angers. Francezii erau hotărâți să-l achiziționeze pe român, dar nu au primit suma cerută pe un atacant din lot, astfel că tranzacția a picat în ultima clipă.
"Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta", a dezvăluit impresarul Ljubliana Nedelcu.
Transferul jucătorului român la Angers depinde în mare măsură de plecarea lui Angelo Fulgini, decarul lui Angers, fiind condiția esențială pentru ca transferul să se realizeze, potrivit sursei citate. Fulgini este aproape de Borussia Monchengladbach, iar un eventual transfer al lui ar echivala cu venirea lui Tănase în Ligue 1, pentru 3 milioane de euro.
Angers nu reprezintă o forță în Franța. Trupa lui Gerald Baticle, aflat la prima experiență ca principal, este pe locul 12, cu 29 de puncte după 22 de etape și va evolua împotriva lui Marseille, în deplasare, etapa viitoare.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu transferul lui Florin Tănase, următoarele ore fiind decisive.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Farul Constanța, meci amical cu trupele NATO. Cum s-a terminat partida
ACUM O ZI