Conform ProSport, polonezii au trimis o ofertă în valoare de 400.000 de euro pentru Sorescu, deși verbal oferiseră o altă sumă, după cum a precizat administratorul judiciar al dinamoviștilor, Răzvan Zăvăleanu.
Dinamo nu concepe să se despartă de golgheterul său din acest sezon fără să primească în jur de un milion de euro, iar oferta din Polonia va fi, cel mai probabil, refuzată, dacă dinamoviștii nu se vor înțelege la preț cu echipa de pe locul 3.

Sorescu, șanse mari să rămâna la Dinamo

Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM 12 ORE
Dinamoviștii au refuzat mai multe oferte pentru Deian atât în vară, cât și în această iarnă. Dacă în vară nu au putut să-l vândă din cauza procedurilor de insolvență, în această iarnă Dinamo a primit mai multe oferte considerate neatractive pentru club din punct de vedere financiar.
FCSB a oferit în vară 700.000 de euro pentru mijlocașul de 24 de ani, Damac l-ar fi vrut pe Sorescu în această iarnă și ar fi plătit aceeași sumă, în timp ce Legia Varșovia ar fi oferit o sumă mai mică pentru dinamovist.
Răzvan Zăvăleanu a precizat pentru aceeași sursă că cele două cluburi nu s-au înțeles asupra sumei de transfer, iar jucătorul ar putea rămâne în Ștefan cel Mare: "Cu Deian situația este diferită față de cea a lui Steliano Filip. În cazul lui Sorescu noi ne aflăm în negocieri pentru un transfer pe bani, dar a intervenit o problemă. Una s-a vorbit la telefon, mă refer la bani, și alta s-a oferit apoi.
Suma este mult prea mică față de cât am pimit chiar și de la patronul FCSB-ului în vara trecută. Partenerii noștri de discuții știu foarte bine cât dorim noi pentru un transfer al lui Sorescu. Noi sperăm totuși ca în următoarea perioadă să ajungem la un numitor comun. Dar, dacă totuși nu ne vom înțelege, atunci asta este situația, iar Deian va juca în continuare la Dinamo. Avem mare nevoie de el.".
Citește și:
Dinamo își dorește în jur de un milion de euro pentru Sorescu, însă este dispusă să negocieze astfel încât ambele părți să aibă de câștigat.
"Am avut o discuție cu domnul Mureșan, cu antrenorii și cu toți din staff. Le-am spus punctul meu de vedere, că nu îmi doresc să plec, nu a fost niciodată dorința mea.Îmi doresc să ajung la un nivel mult mai înalt, dar voi da sută la sută până în ultima mea zi. Nu vreau să vorbesc despre plecare, vreau să vorbesc despre prezent.", a precizat Sorescu, după amicalul lui Dinamo cu Farul Constanța.
8 goluri a marcat Sorescu pentru Dinamo în acest sezon, reușind o pasă decisivă.
Este cotat de site-ul Transfermarkt la 1.900.000 de euro.
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari
IERI LA 06:10