În această vară, Galatasaray a făcut două transferuri din campionatul României. Turcii l-au adus mai întâi pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, după care și-au îndreptat atenția către Olimpiu Moruțan de la FCSB. Vicecampioana Turciei a făcut publice sumele de transfer și salariile jucătorilor săi, potrivit publicației Fanatik.

Galatasaray, peste 10 milioane de euro pentru Cicâldău și Moruțan

Astfel, potrivit publicației din Turcia, Galatasaray a plătit 6,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova pentru Alexandru Cicâldău. La vicecampioana Turciei, mijlocașul de 24 de ani va câștiga 900.000 de euro pe sezon.
Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 6 ORE
Olimpiu Moruțan, ajuns și el în Turcia în această vară, a costat 3,5 milioane de euro. Fostul jucător de la FCSB va câștiga 630,000 de euro pe sezon, iar suma primită de echipa antrenată de Edi Iordănescu poate crește în funcție de performanțele echipei, dar și ale jucătorului.
FCSB a primit deja un bonus de 500,000 de euro, după ce Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League. Suma totală primită de FCSB poate crește cu încă un milion de euro, în cazul în care Galatasaray se va califica în grupele Champions League sau Europa League.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Romanian Liga I
Se-ntoarce roata în Liga 1! Cum vor fi sancționate cluburile care nu vor achita salariile la timp
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final?
ACUM 21 ORE