Anunțul a fost făcut chiar de proprietarul craiovenilor, la Digi Sport, luând această decizie ca urmare a presiunii galeriei craiovene.
Peluza Sud a postat un comunicat pe Facebook în care a cerut în mod expres ca echipa să fie vândută, iar dorința fanilor a fost îndeplinită. U Craiova 1948 a promovat în acest sezon în Liga 1, dar oltenii au un parcurs slab.
După primele 18 etape, craiovenii se află pe locul 14, cu 15 puncte, deși așteptările erau mult mai mari înainte de startul sezonului.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 5 ORE

Câți bani au fost investiți la U Craiova 1948

Patronul oltenilor a precizat în această seară motivul pentru care echipa este de vânzare, dar și câți bani a investit de-a lungul timpului: "Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!
Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!
Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș.
Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem", a spus patronul oltenilor, la Digi Sport Special.
Citește și:
Pentru U Craiova 1948, urmează duelul cu Academica Clinceni, de pe teren propriu. Adrian Mutu a fost primul tehnician al echipei în acest sezon, fiind schimbat cu Flavius Stoican. Ulterior, acesta a fost înlocuit cu Eugen Trică.
Oltenii au 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 10 ORE