FCSB a câștigat meciul din etapa a 9-a în fața echipei antrenate de Adrian Mutu, U Craiova 1948, grație unui gol marcat de Claudiu Keșeru de la 11 metri, în minutul 61. Portarul oltenilor, Mogoșanu, a intuit colțul în care va trimite mingea Keșeru, însă execuția a fost prea puternică, iar mingea nu a putut fi respinsă.
Azi a debutat și Constantin Budescu în trupa lui Edi Iordănescu, chiar în locul unicului marcator, Keșeru, în minutul 77. FCSB urcă în clasament trei poziții, până pe locul 5, cu 15 puncte după 9 etape. De partea cealaltă, U Craiova 1948 rămâne pe locul 12, cu 8 puncte după 9 meciuri parcurse. Rămâne acum de văzut ce se va întâmpla cu Mutu pe banca tehnică a oltenilor.
Romanian Liga I
FCSB are o ofertă din Bundesliga pentru un jucător! Cât sunt dispuși nemții să plătească
IERI LA 15:33
Pentru U Craiova 1948 urmează meciul din Cupă cu Petrolul Ploiești, iar apoi deplasarea de la FC Botoșani în etapa cu numărul 10. Mai apoi, în etapa a 11-a vom avea derby-ul din Bănie între U Craiova 1949 și CS U Craiova. De partea cealaltă, pentru FCSB urmează meciul din Cupă cu CS Hunedoara, iar apoi duelul de pe teren propriu cu Academica Clinceni. În etapa a 11, băieții lui Edi Iordănescu vor face deplasarea la Târgoviște pentru meciul cu Chindia.

U Craiova 1948 – FCSB | Echipele de start

  • FCU Craiova 1948: Mogoșanu – Negru, Diallo, Kovacic, Bușu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan, Bălan, Sidibe. Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno. Antrenor: Adrian Mutu
  • FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu – Cordea, Keșeru, V. Gheorghe. Rezerve: Straton – Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, Oaidă, Musi. Antrenor: Edi Iordănescu
Romanian Liga I
FCSB schimbă strategia! Ce fotbaliști se vor afla de acum în atenția oficialilor clubului
27/11/2022 LA 14:06
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
26/11/2022 LA 08:34