U Craiova 1948 este primul club din Liga 1 care a ajuns deja la al 3-lea antrenor în acest sezon. Adrian Mutu a fost demis după numai 10 etape și înlocuit cu Flavius Stoican, care a rezistat și mai puțin pe banca oltenilor.
Plecarea lui Stoican a fost anunțată în această săptămână, iar clubul oltean s-a mișcat foarte repede și va avea pe bancă un nou antrenor la meciul cu Sepsi, din ultima etapă a sezonului regulat.
Este vorba despre Eugen Trică, cel care a mai antrenat în 3 rânduri echipa din Bănie, ultima dată chiar în sezonul trecut, când a stat pe bancă în ultimele 12 etape, contribuind la promovare.
Romanian Liga I
Chin groaznic pentru Dinamo! A pierdut și cu ultima clasată Academica Clinceni
ACUM 10 ORE
"Așa este, vă pot confirma. Ne-am înțeles cu Trică", a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:

Eugen Trică este noul antrenor al lui U Craiova 1948

Deși a pus umărul la această performanță, Trică a fost îndepărtat și declara la vremea respectivă că nu va mai antrena această echipă sub actualul patronaj.
Totuși, Trică a revenit la sentimente mai bune și acceptat să preia echipa într-un moment dificil, U Craiova fiind pe locul 12 în Liga 1, cu doar 13 puncte după 14 etape.
Pentru a reveni la Craiova, Trică trebuie să-și rezilieze contractul cu Viitorul Pandurii, formație pe care a preluat-o în luna septembrie, dar cu siguranță acest lucru nu va fi greu de realizat.
În afară de U Craiova și Viitorul Pandurii, Trică a mai antrenat în fotbalul românesc la Juventus București, UTA, CFR Cluj, Metalul Reșita, Sportul Snagov și Turris Turnu Mărgurele.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a recunoscut negocierile cu FRF pentru preluarea naționalei! Când va da un răspuns
IERI LA 16:51
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă, pe picior de plecare! Academica Clinceni are un nou acționariat
01/12/2021 LA 18:47