U Craiova 1948 este primul club din Liga 1 care a ajuns deja la al 3-lea antrenor în acest sezon. Adrian Mutu a fost demis după numai 10 etape și înlocuit cu Flavius Stoican, care a rezistat și mai puțin pe banca oltenilor.
Plecarea lui Stoican a fost anunțată în această săptămână, iar clubul oltean s-a mișcat foarte repede și va avea pe bancă un nou antrenor la meciul cu Sepsi, din ultima etapă a sezonului regulat.
Este vorba despre Eugen Trică, cel care a mai antrenat în 3 rânduri echipa din Bănie, ultima dată chiar în sezonul trecut, când a stat pe bancă în ultimele 12 etape, contribuind la promovare.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
"Așa este, vă pot confirma. Ne-am înțeles cu Trică", a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:

Eugen Trică este noul antrenor al lui U Craiova 1948

Deși a pus umărul la această performanță, Trică a fost îndepărtat și declara la vremea respectivă că nu va mai antrena această echipă sub actualul patronaj.
Totuși, Trică a revenit la sentimente mai bune și acceptat să preia echipa într-un moment dificil, U Craiova fiind pe locul 12 în Liga 1, cu doar 13 puncte după 14 etape.
Pentru a reveni la Craiova, Trică trebuie să-și rezilieze contractul cu Viitorul Pandurii, formație pe care a preluat-o în luna septembrie, dar cu siguranță acest lucru nu va fi greu de realizat.
În afară de U Craiova și Viitorul Pandurii, Trică a mai antrenat în fotbalul românesc la Juventus București, UTA, CFR Cluj, Metalul Reșita, Sportul Snagov și Turris Turnu Mărgurele.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00