Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ULTIMA ORĂ | Dinamo s-a despărțit de Dario Bonetti! Cine conduce antrenamentul în această seară

Andrei Nicolae

Actualizat 14/09/2021 la 16:43 GMT+3

Cele două părți s-au întâlnit în această după-amiază și au reziliat contractul de comun acord.

Dario Bonetti

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Dario Bonetti a revenit în București pentru a discuta cu conducerea clubului Dinamo. Cele două părți au convenit să rezilieze contractul. Antrenamentul din această seară va fi condus de antrenorul secund Iulian Mihăescu.
Antrenorul italian a confirmat despărțirea. ”Da, este adevărat! Ei au decis, asta e strategia lor”, a declarat Dario Bonetti, pentru Playsport.
Știrea inițială
Dario Bonetti a plecat în Italia după eșecul dureros din derby, FCSB – Dinamo (6-0). Oficialii clubului au declarat că această plecare era programată. Dar în contextul rezultatului de duminică seara, au apărut informații, conform cărora, cele două părți sunt aproape de o despărțire.
Dinamo a înregistrat cinci înfrângeri la rând, iar oficialii clubului se gândesc la o schimbare la nivelul băncii tehnică.
Vasile Miriuță este unul dintre favoriții lui Iuliu Mureșan, pentru a-l înlocui pe Dario Bonetti. Antrenorul de 52 de ani este liber de contract, după ce s-a despărțit în vară de Minaur Baia Mare, formație din Liga 3.
Miriuță are un as important în mânecă, scrie Gazeta Sporturilor, are o relație bună cu directorul executiv Iuliu Mureșan și cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Antrenorul a mai pregătit gruparea din Ștefan cel Mare între septembrie 2017 și februarie 2018.
În carieră, Vasile Miriuță le-a mai antrenat pe Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Tg. Mureș, Chiajna, Hermannstadt, Kisvarda și Minaur Baia Mare.

Dușan Uhrin și Mircea Rednic au șanse minime să revină acum la echipă

Dușan Uhrin și Mircea Rednic, doi dintre antrenorii doriți în Ștefan cel Mare, au șanse mici să revină acum la echipă. Ambii au negat posibilitatea de a prelua Dinamo.
Dușan Uhrin a reușit minuni anul trecut, când a salvat echipa de la retrogradare. Drept urmare, el este iubit de fani. Aceștia și-ar fi dorit ca cehul să continue în Ștefan cel Mare.
A doua variantă este Mircea Rednic, un alt favorit al peluzei. Acesta a fost ultima oară la formația alb-roșie în 2019, când a fost "lucrat", după propriile spuse, de Bălănescu. "Mi-e greu să mai vin la Dinamo ca să mai lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Declarația lui Negoiță, că el nu s-a implicat la venirea noului antrenor, că el nu știa... Cum vă explicați că acum două săptămâni noi am semnat cu noul preparator şi cu noul antrenor cu portarii? Și în ultima zi, după meciul cu Voluntari, am fost demis", spunea Rednic în 2019.
Fără angajament în prezent, "Puriul" a fost în 4 rânduri antrenorul lui Dinamo (2006-2007, 2008-2009, 2015-2016 și 2018-2019). El este tehnicianul care se afla pe bancă la ultimul titlu cucerit de bucureșteni, în 2007, de aici și dragostea necondiționată a fanilor pentru un om care a făcut istorie în Ștefan cel Mare și ca jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo