Gaz Metan Mediaș parcurge cea mai neagră perioadă din istoria clubului, din punct de vedere administrativ. Deși s-au făcut anumite demersuri în ultima perioadă, în special din partea suporterilor, toate au rămas fără rezultat.
Pe pagina de Facebook, Suporterii Gaz Metan Mediaș au prezentat situația de fapt a clubului.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 14 ORE
"După cum poate știți, în luna decembrie a fost o întâlnire între directorul Romgaz, primarul municipiului Mediaș și reprezentanții suporterilor, în care s-a hotărât ca un membru al galeriei să facă parte din Consiliul Director al clubului.
În data de 20 ianuarie a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori unde s-a votat schimbarea Consiliului Director și înlocuirea lui Valentin Iordănescu și a reprezentantului Joma, Teodor Luca, cu Dorel Vlașin (din partea primăriei) și Florin Rusu (suporter, din partea Romgaz) ", au relatat fanii.

Gaz Metan Mediaș nu mai are conducatori și toată activitatea este blocată

"În ultimele săptămâni s-a dorit din partea suporterilor o convocare a Consiliului unde să se prezinte mai multe situații legate de veniturile și cheltuielile din ultima perioadă și încercarea creionării unui buget pentru anul 2022. Astăzi, a avut loc acea întâlnire dar, din păcate, nu a fost tocmai reușită.
Hotărârea Adunării Generale din 20.01.2022 nu a fost validată de judecătorie, pe motiv că nu au fost întrunite condițiile statutare referitor la numărul de membri care au votat.
Astfel, din cei 55 membri era necesar să se obțină 41 de voturi, însă la ședință au participat puțin peste 30 de membri.În aceste condiții, hotărârea nu este valabilă.
Astfel, cei doi reprezentanți, din partea suporterilor și a primăriei Mediaș, nu au fost validați ca și membri in Consiliul Director. Mai mult decât atât, nici persoana desemnată cu drept de semnătură în club în urma ședinței din ianuarie, Marius Nistor, nu mai poate semna documente.
Astfel s-a ajuns în situația în care practic clubul nu mai are conducatori și toată activitatea este blocată", au comunicat suporterii Gazului.
Între timp, Gaz Metan a fost penalizată cu 10 puncte și a coborât pe locul 15. Nimic nu mai pare să împiedice retrogradarea ardelenilor. Mai mult, se pune problema dacă Gaz Metan Mediaș poate termina acest pe teren.
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM O ZI