Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima speranță pentru Gaz Metan Mediaș s-a dus! Toată activitatea este blocată

Andrei Nicolae

Actualizat 25/02/2022 la 10:01 GMT+2

Gaz Metan Mediaș se îndreaptă către un deznodământ crunt. Clubul nu mai are conducători, nu are cine să semneze documente. În plus, are deja 10 puncte penalizare.

Ilie Poenaru (Gaz Metan Mediaș)

Credit imagine: facebook

Gaz Metan Mediaș parcurge cea mai neagră perioadă din istoria clubului, din punct de vedere administrativ. Deși s-au făcut anumite demersuri în ultima perioadă, în special din partea suporterilor, toate au rămas fără rezultat.
Pe pagina de Facebook, Suporterii Gaz Metan Mediaș au prezentat situația de fapt a clubului.
"După cum poate știți, în luna decembrie a fost o întâlnire între directorul Romgaz, primarul municipiului Mediaș și reprezentanții suporterilor, în care s-a hotărât ca un membru al galeriei să facă parte din Consiliul Director al clubului.
În data de 20 ianuarie a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori unde s-a votat schimbarea Consiliului Director și înlocuirea lui Valentin Iordănescu și a reprezentantului Joma, Teodor Luca, cu Dorel Vlașin (din partea primăriei) și Florin Rusu (suporter, din partea Romgaz) ", au relatat fanii.

Gaz Metan Mediaș nu mai are conducatori și toată activitatea este blocată

"În ultimele săptămâni s-a dorit din partea suporterilor o convocare a Consiliului unde să se prezinte mai multe situații legate de veniturile și cheltuielile din ultima perioadă și încercarea creionării unui buget pentru anul 2022. Astăzi, a avut loc acea întâlnire dar, din păcate, nu a fost tocmai reușită.
Hotărârea Adunării Generale din 20.01.2022 nu a fost validată de judecătorie, pe motiv că nu au fost întrunite condițiile statutare referitor la numărul de membri care au votat.
Astfel, din cei 55 membri era necesar să se obțină 41 de voturi, însă la ședință au participat puțin peste 30 de membri.În aceste condiții, hotărârea nu este valabilă.
Astfel, cei doi reprezentanți, din partea suporterilor și a primăriei Mediaș, nu au fost validați ca și membri in Consiliul Director. Mai mult decât atât, nici persoana desemnată cu drept de semnătură în club în urma ședinței din ianuarie, Marius Nistor, nu mai poate semna documente.
Astfel s-a ajuns în situația în care practic clubul nu mai are conducatori și toată activitatea este blocată", au comunicat suporterii Gazului.
Între timp, Gaz Metan a fost penalizată cu 10 puncte și a coborât pe locul 15. Nimic nu mai pare să împiedice retrogradarea ardelenilor. Mai mult, se pune problema dacă Gaz Metan Mediaș poate termina acest pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo