FCSB o conduce pe Dinamo cu 1-0 în Ștefan cel Mare la pauză, după golul înscris de Octavian Popescu chiar în debutul partidei, în minutul 2, după pasa lui Andrei Dumiter.
Dinamo nu a expediat niciun șut pe poartă în prima repriză, deși Mirko Ivanovski a avut șansa de a egala în minutul 10, după ce și-a creat spațiu în fața porții, însă nu a reușit să cadreze lovitura de cap. Ovidiu Hațegan a acordat 5 cartonașe galbene în prima repriză, dintre care 4 au fost văzute de dinamoviști.
Un posibil moment-cheie al meciului ar putea fi reprezentat de eliminarea lui Alexandru Răuță, în minutul 35, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
ACUM 7 ORE
CITEȘTE ȘI:

Atmosferă spectaculoasă la derby-ul dintre Dinamo și FCSB

Deși oaspeții au solicitat ca partida să se dispute pe Arena Națională, din cauza gazonului precar din Ștefan cel Mare, dinamoviștii au ales să evolueze pe propriul teren, fiind mai familiarizați cu suprafața de joc.
Suporterii au cumpărat toate biletele, iar fanii dinamoviști au afișat o coregrafie interesantă la începutul partidei. De cealaltă parte, FCSB a primit câteva sute de bilete, ținând cont că la meci stadionul poate fi ocupat doar în proporție de 30%, din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2022/01/30/3300681.jpg
(sursa: RadioDinamo1948)
https://i.eurosport.com/2022/01/30/3300678.jpg
(sursa: Doar Dinamo)
https://i.eurosport.com/2022/01/30/3300690.jpg
(sursa: GSP)

Flavius Stoican speră că va fi ultimul derby dintre Dinamo și FCSB pe stadionul din Ștefan cel Mare

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va fi ultimul pe stadionul lui Dinamo, care va avea o nouă casă începând cu sezoanele următoare. Pe locul arenei din Ștefan cel Mare, va fi construit un stadion modern, de aproape 25.000 de locuri, ce trebuia să fie terminat pentru Campionatul European din 2020.
Primul derby jucat în Ștefan cel Mare a avut loc la 1 decembrie 1971, iar Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Radu Nunweiller (68).
Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat înaintea meciului că speră ca meciul cu FCSB să fie ultimul în "Groapă": "Sper să fie ultimul meci aici pentru că se demolează stadionul, nu pentru că de la anul nu vom mai juca împotriva FCSB-ului pentru că vom fi în Liga a 2-a", a precizat tehnicianul, aflat în fața primului derby de la revenirea pe banca dinamoviștilor.
https://i.eurosport.com/2022/01/30/3300692.jpg
(sursa: Sport.ro)
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM 12 ORE