Filip a fost anunțat de administratorul special al "câinilor", Iuliu Mureșan, că va reveni la prima echipă alături de Cosmin Matei și de Plamen Iliev, jucători care nu mai intrau în planurile lui Rednic pentru a doua parte a sezonului.
Totuși, Filip nu mai dorește să continue la Dinamo, conform GSP, din cauza relației tensionate pe care o va avea cu suporterii dinamoviști din cauza plecării lui Rednic.

Filip nu va pleca gratis de la Dinamo

Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 8 ORE
Fundașul lui Dinamo nu poate pleca gratis de la Dinamo deoarece actuala înțelegere cu trupa din Ștefan cel Mare expiră în 2023, însă în cazul în care o echipă va fi dispusă să achite o sumă de transfer, atunci Filip ar putea pleca de la Dinamo.
"Nu avem ofertă pentru Filip și nu-i putem da drumul gratis.", a precizat Mureșan, scurt, pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:
Steliano a primit mai multe mesaje jignitoare de la fanii dinamoviști și chiar le-a răspuns unora dintre ei, fapt ce a alimentat și mai mult conflictul dintre el și suporteri. Rednic avea susținerea fanilor în proporție foarte mare, iar tehnicianul era decis să facă o adevărată curățenie generală în pauza de iarnă.
Concret, peste 15 jucători ar fi urmat să plece, iar alții ar fi fost aduși în schimb. Totuși, după demiterea lui Rednic de către Mureșan, strategia clubului s-a schimbat, iar Flavius Stoican, noul antrenor, a anunțat că va lucra cu jucătorii pe care îi are la dispoziție, urmând să plece mult mai puțini jucători.
Reunirea dinamoviștilor va avea loc miercuri, în timp ce Stoican se va întoarce din America luni. Vizita medicală va avea loc la Chiajna, iar Stoican va încerca să salveze echipa de la retrogradare.
14 meciuri a jucat Filip pentru Dinamo în acest sezon, fiind utilizat atât fundaș stânga, cât și mijlocaș central.
"O să am o discuție bărbătească, punem cărțile pe masă. Eu sunt de genul acesta: dacă jucătorul vrea să continue și să dea totul la antrenamente și la meciuri, eu îi voi lua apărarea în absolut orice situație, dar să vrea! Nu doar din vorbă. Altfel, cu mine nu e de glumă, mai ales că arde cămașa pe noi acum.", a precizat Stoican, pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
IERI LA 10:48