După 5 meciuri la rând fără gol marcat, Iuliu Mureșan l-a dat afară pe Dario Bonetti de pe banca tehnică, însă acesta din urmă nu-și dorește să plece și refuză, iată, rezilierea contractului, la o zi după ce Sorin Colceag a fost numit interimar în această funcție.
Picătura care a umplut paharul în dreptul lui Bonetti a fost cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6. Dezamăgit pentru că a fost înlătura de la club de Iuliu Mureșan, Dario Bonetti blochează acum numirea noului antrenor și refuză să semneze rezilierea contractului.
Romanian Liga I
Probleme la Dinamo! Bonetti a câștigat procesul prin care a cerut anularea încheierii contractului
25/03/2022 LA 11:19

Dario Bonetti blochează Dinamo! Italianul refuză semnarea rezilierii contractului

Pentru cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, conducerea și Bonetti au căzut de acord ca italianul să primească salariile pe două luni, adică 12.000 de euro. Totuși, italianul nu-și dorește să plece de pe banca tehnică fiind alungat de Iuliu Mureșan, și deși Dinamo l-a anunțat pe Sorin Colceag în poziția de antrenor interimat, despărțirea de Bonetti nu s-a produs deocamdată și în acte.
Iuliu Mureşan a vrut să îl aducă de urgență la echipă pe Poenaru, dar acesta a preferat să meargă la Gaz Metan, în locul lui Teja. S-a speculat că pe lista oficialilor din Ştefan cel Mare ar mai fi Duşan Uhrin (favoritul peluzei), Vasile Miriuţă (favoritul lui Mureşan) şi Mircea Rednic. În cele din urmă, s-a apelat la cea mai la îndemână soluţie, fiind promovat Sorin Colceag de la Dinamo 2. Deocamdată, numirea sa nu se poate produce din cauza refuzului lui Bonetti de a semna rezilierea contractului.
Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
20/10/2021 LA 10:26
Romanian Liga I
Dinamo nu scapă de Bonetti! Italianul a dat clubul în judecată și vrea să-i ia locul lui Rednic
13/10/2021 LA 17:20