Ante Roguljic este noul jucător al celor de la CSU Craiova. În vârstă de 25 de ani, mijlocașul ofensiv croat a ajuns la un acord cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, potrivit digisport.ro. Acesta a ajuns astăzi la Craiova, acolo unde urmează să efectueze vizita medicală.

Ante Roguljic a ajuns liber de contract la Craiova

Mijlocașul croat a ajuns liber de contract la Craiova, după ce în ultimele trei sezoane a evoluat la echipa slovacă Trencin. Potrivit transfermarkt, cota lui Ante Roguljic este de 300.000 de euro. Fotbalistul care a mai jucat la Salzburg, FC Liefering, Hajduk Split, Admira Wacker, Innsbruck sau Pafos a înscris 18 goluri și a oferit 6 pase de gol la fosta sa echipă.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Fotbalistul croat este a 9-a achiziție a echipei din Bănie, după ce Craiova i-a mai adus în acest sezon și pe David Lazar, Denis Rusu, Valerică Găman, Alexandru Crețu, Antoine Conte, Ionuț Vînă, Alexandru Mărieș și Lyes Houri.
În această seară, echipa lui Laurențiu Reghecampf o va întâlni pe teren propriu pe Dinamo. După nouă etape, CSU Craiova se află pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 15, cu doar 6 puncte în nouă partide.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00