Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UNIV. CRAIOVA-FCSB 0-1 / Lovitura de călcâi în lupta la titlu!

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/05/2022 la 21:33 GMT+3

Croatul Ivan Mamut a marcat la prima atingere a balonului! Lupta la campionat rămâne deschisă, bucureștenii venind la două puncte de CFR Cluj

Univ Craiova-FCSB 1

Credit imagine: facebook

După scorul de tenis al campioanei CFR Cluj, 6-0 cu FC Argeș, FCSB avea nevoie capitală de victorie la Craiova pentru a rămâne în lupta la titlu.
Universitatea Craiova nu mai avea șanse la campionat, după victoria ardelenilor de sâmbătă seara, dar elevii lui Reghecampf au anunțat că luptă pentru locul 2. Înainte de meci, conducerea clubului i-a anunțat pe olteni că vor avea bonusuri de două ori mai mari decât cele obișnuite dacă vor câștiga în fața celor de la FCSB.
30.000 de suporteri olteni au făcut o atmosferă extraordinară. Pe teren însă, în prima repriză au fost puține faze periculoase. S-a jucat cu multă ambiție, s-a pus osul, s-a faultat, dar doar atât.
Un șut din interior al lui Ovidiu Popescu, blocat de craioveni, altul al lui Ianis Stoica din careu, pe lângă poartă, și cam atât.
Se aștepta mult mai mult, având în vedere că, luând în calcul doar meciurile din play-off, Universitatea Craiova și FCSB erau cele mai în formă echipe. Cele mai bune atacuri cu 17, respectiv 18 goluri marcate. De asemenea, cele mai bune apărări din Top 6, cu 5, respectiv 4 goluri primite în play-off.

Oltenii cu bările, FCSB cu golul!

Repriza a doua a fost ceva mai animată. S-a început cu o mare ocazie. Șutul lui Bairam din minutul 49 a lovit bara porții bucureștene. Apoi, în minutul 72, stadionul ”Ion Oblemenco” a izbucnit în urale. Elvir Koljic a trimis balonul cu capul în poarta echipei antrenate de Toni Petrea, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid clar.
FCSB a cerut penalty în minutul 78 la o împingere a lui Paul Papp asupra lui Iulian Cristea, dar Istvan Kovacs nu a dictat nimic..
Meciul se ducea spre un 0-0 implacabil. În minutul 86 însă, defensiva Craiovei a greșit, Risto radunovici a centrat în careu, iar Ivan Mamut marchează la prima atingere de balon! Fostul jucător al Craiovei a marcat cu călcâiul un gol care menține FCSB în lupta la titlu.
Croatul mamut a jucat sezonul trecut chiar la Universitatea Craiova, dar nu a avut deloc evoluții apreciate. În 22 de partide a marcat o singură dată!
În minutul 94, Craiova a avut șansa uriașă a egalării, dar mingea trimisă de Ivan, tot cu călcâiul, a lovit încă o dată bara!
CLASAMENT LIGA 1
1. CFR Cluj 8 5 1 2 15-5 54
2. FCSB 8 7 0 1 19-4 52
3. Univ. Craiova 7 6 0 2 17-6 45

Cu cine mai au de jucat?

CFR Cluj 54 puncte
Universitatea Craiova (acasă)
FCSB (deplasare)
FCSB 52 puncte
Voluntari (deplasarare)
CFR Cluj (acasă)
Universitatea Craiova 45 puncte
CFR Cluj (deplasare)
Farul Constanța (acasă)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo